iDemo for Mac

iDemo for Mac 1.3.0

Опис

iDemo за Mac: поедноставете ги демонстрациите на вашиот iPhone/iPad

Дали сте уморни од мака да ги демонстрирате вашите апликации и игри за iPhone или iPad на другите? Дали сакате да има полесен начин да ги прикажете вашите креации во реално време? Не гледајте подалеку од iDemo за Mac, врвната алатка за поедноставување на демонстрациите на постарите iOS уреди.

Што е iDemo?

iDemo е моќна софтверска алатка која го поврзува вашиот iPhone или iPad со вашиот десктоп компјутер, овозможувајќи ви да го пресликувате екранот на вашиот уред во реално време. Ова значи дека можете лесно да демонстрирате апликации и игри без да се грижите за доцнење или други технички проблеми.

Како работи?

Користењето на iDemo е неверојатно едноставно. Сè што ви треба е WiFi или USB конекција помеѓу вашиот уред и компјутерот, а софтверот ќе се погрижи за останатото. Откако ќе се поврзете, iDemo ќе прикаже пренос во живо од екранот на вашиот уред на работната површина, што ќе ви овозможи да го контролирате исто како да е пред вас.

Кои се придобивките од користењето на iDemo?

Има многу придобивки од користењето iDemo за Mac. Еве само неколку:

1. Поедноставени демонстрации: со iDemo, прикажувањето на апликации и игри никогаш не било полесно. Можете да ги прикажете сите карактеристики и функционалност на вашите креации без да се грижите дека техничките проблеми ќе ви пречат.

2. Повратни информации во реално време: бидејќи iDemo го пресликува екранот на вашиот уред во реално време, можете да добивате инстант повратни информации од другите додека тие гледаат што правите на нивните сопствени екрани.

3. Компатибилност со постари уреди: За разлика од AirPlay Mirroring што работи само со поновите iOS уреди, iDemo работи со постари модели како што се iPhone 3GS, iPhone 4 и iPad 1.

4. Лесно поставување: поставувањето на iDemo е неверојатно лесно - потребни се само неколку кликања и некои основни поставки за конфигурација.

5. Приспособливи поставки: со приспособливи поставки, како што се опциите за резолуција и стапки на слики, можете да го приспособите софтверот за да ги задоволи вашите специфични потреби.

6. Достапни цени: По прифатлива цена во споредба со другите слични алатки достапни на пазарот денес, iDEMO нуди одлична вредност за парите.

Кој треба да користи iDEMO?

Ако сте некој што често демонстрира апликации или игри за iOS - без разлика дали е професионално или лично - тогаш iDEMO може да биде непроценлива алатка за поедноставување на овој процес. Исто така, идеално е ако имате стар уред со iOS наоколу на кој сè уште има живот, но не е компатибилен со поновите технологии за пресликување како AirPlay Mirroring.

Сепак, важно е да се напомене дека во моментов, iDEMO работи само со џеилбрекирани iPhone-и и iPad-и. Значи, ако ова не е нешто што го интересира/одговара, тогаш, за жал, ова можеби не е соодветна опција.

Заклучок

Севкупно, iDEMO им нуди на корисниците лесно за користење решение кога ги демонстрираат нивните апликации за iOS. Со неговата компатибилност со постари уреди, можности за повратни информации во реално време и приспособливи поставки, дефинитивно вреди да се размисли ако изгледате поедноставни демо снимки за апликации/игри. Сепак, важно е повторно да се напомене дека во моментов, iDEMO работи само со џеилбрекирани iPhone-и и iPad-и, затоа ве молиме имајте го овој ум пред да донесете какви било одлуки за купување!

Целосни спецификации
Издавач Plutinosoft
Страница на издавачи http://plutinosoft.com/airshow
Датум на издавање 2012-08-09
Датум на додавање 2012-08-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9579

Comments:

Најпопуларни