iPod Transfer for Mac

iPod Transfer for Mac 8.2.0.0

Mac / iPodTransfer.com / 3547 / Целосни спецификации
Опис

iPod Transfer за Mac: Крајното решение за копирање медиумски датотеки од iPod на компјутер

Дали сте уморни од губење на омилената музика, филмови и фотографии кога ќе се префрлите на нов компјутер или уред? Дали сакате лесен и ефикасен начин да ги префрлите вашите медиумски датотеки од вашиот iPod, iPad или iPhone на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од iPod Transfer за Mac - врвно решение за копирање медиумски датотеки од вашите уреди на Apple на вашиот компјутер.

iPod Transfer за Mac е моќна софтверска алатка која ви овозможува лесно да копирате музика, филмови, фотографии, подкасти и повеќе од вашиот iPod, iPad или iPhone директно на вашиот Mac. Со овој софтвер при рака, можете лесно да направите резервна копија на сите медиумски датотеки на вашиот уред со само неколку кликања.

Копирајте музика од вашиот iPod на вашиот компјутер

Една од најпопуларните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да копира музика од iPod директно на компјутер. Со само еден клик на копче, сите песни на iPod може да се пренесат на кој било компјутер со macOS. Ова ја вклучува не само самата музика туку и важните мета-ознаки како што се името на изведувачот и името на албумот.

Лесно копирајте филмови и ТВ серии

Покрај лесното копирање музички датотеки на компјутер со користење на оваа софтверска алатка; исто така го прави едноставно за корисниците кои сакаат и нивните филмови да бидат копирани! Без разлика дали се работи за домашни видеа или долгометражни долгометражни филмови што се преземени преку iTunes Store - сè ќе се префрли без никаква мака!

Направете резервна копија на фотографии брзо и лесно

Друга одлична карактеристика што ја нуди оваа програма е неговата способност брзо и лесно да прави резервни копии на фотографии! Сите ролни слики од камерата автоматски се копираат заедно со албумите и настаните, така што ништо не останува зад себе при пренос на податоци помеѓу уредите.

Обновете ги листите за репродукција на iTunes за неколку секунди

Ако сте некој што сака да создава плејлисти на својот уред на Apple, тогаш не грижете се бидејќи и ние го имаме покриено! Со нашата програма инсталирана на двата компјутера (Mac и Windows), обновувањето на плејлистите на iTunes никогаш не било полесно. Едноставно изберете која(и) плејлисти(и) треба да се префрлат пред да кликнете на „копирај“ - сè друго ќе се реши автоматски!

Ги поддржува сите уреди на Apple

Без разлика дали се работи за iPhone 12 Pro Max или класика од старата школа како оригиналниот модел од 2001 година; нашата програма ги поддржува сите нив! Без разлика каков тип на уреди на Apple се користат - без разлика дали користат iOS 14.x.x или претходни верзии - нашиот софтвер ќе работи беспрекорно секој пат!

Автоматски копирајте ги објавите

За оние кои сакаат да слушаат/гледаат подкасти додека патуваат; Имаме добри вести: нашата програма го прави и копирањето на истите супер лесно! Откако ќе се инсталирате на двата компјутера (Mac и Windows), едноставно изберете кој подкаст(и) треба да се префрлат пред да кликнете на 'копирај' - сè друго ќе се грижи автоматски!

Направете резервна копија на апликациите безбедно и безбедно

Конечно; ако има инсталирани апликации/игри на кој било уред на кои им треба резервна копија, тогаш не грижете се бидејќи и ние го имаме покриено! Нашиот внатрешен систем за управување со датотеки им овозможува на корисниците целосна контрола врз податоците за поединечни апликации што значи дека резервните копии/обновувања може да се направат безбедно и безбедно без страв дека ќе загубат нешто важно на патот.

Заклучок:

Во заклучок; ако барате сигурна, но моќна софтверска алатка способна да ракува со сите видови медиумски трансфери помеѓу уреди/компјутери на Apple, тогаш не гледајте подалеку од „iPod Transfer“ денес!. Нуди брзи/лесни решенија за правење резервна копија/копирање на различни типови содржини, вклучувајќи Музика/Филмови/Фотографии/Подкасти/Апликации итн., осигурувајќи се дека ништо не се губи за време на процесот на транзиција. Па зошто да чекаме? Преземете сега, започнете да уживате во беспрекорното искуство со пренос денес!.

Целосни спецификации
Издавач iPodTransfer.com
Страница на издавачи http://www.ipodtransfer.com
Датум на издавање 2012-08-10
Датум на додавање 2012-08-10
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 8.2.0.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3547

Comments:

Најпопуларни