iStonsoft iPod to Mac Transfer for Mac

iStonsoft iPod to Mac Transfer for Mac 3.6.19

Mac / iStonsoft Studio / 308 / Целосни спецификации
Опис

iStonsoft iPod to Mac Transfer for Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки од вашиот iPod touch на вашиот Mac компјутер. Овој софтвер е дизајниран специјално за љубителите на iPod кои сакаат да направат резервна копија на нивните датотеки или да ги споделат со пријателите. Со iStonsoft iPod to Mac Transfer, можете лесно да пренесувате видеа, музика, фотографии и папки со датотеки од вашиот iPod touch на вашиот Mac.

Една од најдобрите карактеристики на iStonsoft iPod to Mac Transfer е неговиот филтер и алатките за брзо пребарување. Овие алатки ви овозможуваат лесно и брзо да го пронајдете она што го сакате кога префрлате музика, видео и фотографии од вашиот iPod touch на вашиот Mac. Можете да филтрирате по тип на датотека или да ја користите алатката за брзо пребарување за да пронајдете одредени датотеки.

iStonsoft iPod to Mac Transfer поддржува два режима за гледање музика, филмови и фотографии: режим на сликички и режим на листа. Во режимот на сликички, можете да додавате илустрации за видеа што ви олеснува да ги идентификувате на прв поглед. Можете исто така да креирате нови плејлисти во двата режима.

Овој софтвер е компатибилен со сите модели на iPod touch вклучувајќи ги и најновите, како што е моделот од 6-та генерација. Работи и на сите верзии на macOS, вклучувајќи macOS Catalina.

Клучни карактеристики:

1) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс го прави лесен дури и за почетници.

2) Брза брзина на пренос: Софтверот брзо пренесува датотеки без губење на квалитетот.

3) Алатки за филтрирање и брзо пребарување: овие алатки им овозможуваат на корисниците брзо да го најдат она што го сакаат.

4) Два режими за гледање музика и филмови: режим на сликички и режим на листа

5) Креирајте нови плејлисти

6) Компатибилен со сите модели на IPod Touch

Како да користите iStonsoft iPod на пренос на MAC:

Чекор 1 - Преземете и инсталирајте iStonsoft IPod на пренос на MAC:

Преземете iStonsoft IPod to MAC Transfer од нашата веб-локација https://www.example.com/istontoft-ipod-to-mac-transfer-for-mac.html. Откако ќе се преземе, кликнете двапати на пакетот за инсталирање (датотека .dmg), следете ги упатствата дадени од волшебникот за инсталатер додека процесот на инсталација не заврши успешно.

Чекор 2 - Поврзете го вашиот iPod Touch:

Поврзете го вашиот iPod Touch со помош на USB-кабел обезбеден од Apple Inc., откако ќе се поврзете, почекајте додека уредот не биде автоматски откриен од системот (Mac OS X).

Чекор 3 - Стартување на софтвер:

Стартувајте го софтверот со двоен клик на неговата икона од папката со апликации или иконата за приклучување ако е веќе закачена таму.

Чекор 4 - Изберете датотеки за резервна копија:

Изберете датотеки што сакате да ги направите резервна копија од вашиот iPod Touch користејќи филтер и алатки за брзо пребарување обезбедени од софтверскиот интерфејс (режим на сликички или режим на листа).

Чекор 5 - Започнете со пренесување датотеки:

Започнете да пренесувате датотеки со кликнување на копчето „Пренеси“ што е дадено во долниот десен агол на прозорецот за интерфејс.

Заклучок:

Како заклучок, ако сте страствен корисник на популарниот медиа плеер на Apple - iPod-от, тогаш овој софтвер ќе биде одличен додаток во смисла на резервна копија на важни податоци или споделување медиумска содржина со пријателите/членовите на семејството кои поседуваат и Mac компјутерски систем. ! Со својот интуитивен дизајн на интерфејс во комбинација со брзи брзини на пренос; опции за филтрирање; можности за креирање плејлисти; компатибилност со сите модели со оперативни системи iOS, како и со верзии на MacOS преку Каталина - навистина нема многу повеќе што може да се побара од таква апликација!

Целосни спецификации
Издавач iStonsoft Studio
Страница на издавачи http://www.istonsoft.com/
Датум на издавање 2012-08-28
Датум на додавање 2012-08-27
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 3.6.19
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 308

Comments:

Најпопуларни