Kerbal Space Program for Mac

Kerbal Space Program for Mac 0.13.3

Опис

Дали сте подготвени да тргнете на патување во непознатите длабочини на вселената? Не гледајте подалеку од Kerbal Space Program, игра со повеќе жанрови која им овозможува на играчите да создадат сопствена вселенска програма и да го истражуваат огромното пространство на универзумот. Со својот уникатен спој на симулација, стратегија и креативност, KSP е игра која ќе ве држи ангажирани со часови.

Во својата основа, KSP е за изградба на сопствено вселенско летало и негово лансирање во орбитата. Но, ова не е само која било стара игра за градење ракети - во KSP, мора да земете предвид широк спектар на фактори кои влијаат на тоа како ќе функционира вашето летало во вселената. Од потрошувачката на гориво до аеродинамиката до безбедноста на екипажот, секоја одлука што ќе ја донесете ќе има влијание врз успехот на вашата мисија.

Една од клучните карактеристики на KSP е неговата голема колекција на делови што може да се користат за изградба на вашето вселенско летало. Овие делови ги има во сите облици и големини - од мотори и резервоари за гориво до крила и опрема за слетување - секој со свои уникатни својства кои влијаат на тоа како вашето пловно средство ќе се однесува при лет. Склопувањето на овие делови во функционален брод бара внимателно планирање и внимание на деталите.

Откако ќе го изградите вашето вселенско летало, време е да го лансирате во орбитата! Ова е местото каде што работите стануваат навистина интересни - додека се искачувате низ атмосферата на Земјата, ќе треба внимателно да управувате со вашата потрошувачка на гориво додека избегнувате пречки како облаци и други вселенски летала. Откако ќе влезете во орбитата, ќе треба внимателно да ја испланирате вашата траекторија ако сакате да стигнете до други планети или месечини во нашиот Сончев систем.

Но, немојте да мислите дека KSP е само бесцелно летање во вселената – има многу мисии и цели што треба да ги завршат и играчите. Без разлика дали станува збор за лансирање сателити во орбитата или за спроведување научни експерименти на далечни планети, секогаш има нешто ново и возбудливо на секој агол.

Се разбира, ниту една вселенска програма не би била целосна без тим од вешти астронаути на чело. Во KSP, играчите можат да регрутираат свои членови на екипажот со различни вештини и способности - од пилоти кои се одлични во летање сложени маневри до научници кои можат да спроведуваат експерименти додека се во лет. Ефективното управување со овој тим е од клучно значење ако сакате вашите мисии да успеат!

Overall,Kerbal Space Program for Macis an incredibly engaging game that offers endless possibilities for explorationand discoveryin outer space.The combinationof simulation,strategy,and creativitymakesit one-of-a-kind,andtheextensivecollectionofpartsandmissionswillkeepyoucomingbackfor more.Withitsuniqueblendofrocket scienceandfun,KerbalSpaceProgramisaplayfulwaytoexploretheuniversewhilelearningaboutphysics,astronomy,andengineering.So што чекате?

Целосни спецификации
Издавач Squad
Страница на издавачи http://kerbalspaceprogram.com/
Датум на издавање 2012-09-11
Датум на додавање 2012-09-11
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 0.13.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 41
Вкупно преземања 24875

Comments:

Најпопуларни