Absinthe for iOS 5.1.1 for Mac

Absinthe for iOS 5.1.1 for Mac 2.0.4

Mac / Green Pois0n / 21173 / Целосни спецификации
Опис

Absinthe за iOS 5.1.1 за Mac е моќна алатка за џеилбрејк која е развиена од страна на Chronic-Dev Team и iPhone Dev Teams (Jailbreak Dream Team). Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците да направат џеилбрејк на нивните iOS уреди што работат на фирмверот 5.1.1, кој вклучува широк опсег на уреди на Apple како што се iPad, iPhone и iPod.

Овој софтвер е една од најлесните алатки за џеилбрејк за употреба, што го прави достапен дури и за оние кои не се технолошки или искусни во користење сличен софтвер. Всушност, толку е лесен за користење што дури и вашата баба може да го направи тоа! Со Absinthe 2.0, можете лесно да го отклучите целосниот потенцијал на вашиот уред и да уживате во сите поволности што доаѓаат со џеилбрејк уред.

Една од најзначајните предности на користењето Absinthe за iOS 5.1.1 за Mac е неговата компатибилност со различни уреди на Apple што работат само на фирмверот 5.1.1 - вклучувајќи iPad 1, iPad 2, iPad 3 (iPad2,4), iPhone 3GS/4 /4S и iPod touch (3-та генерација/4-та генерација). Ова значи дека без оглед на тоа кој уред го поседувате или претпочитате да го користите; овој софтвер ќе работи беспрекорно на сите поддржани модели.

Процесот на инсталирање на Absinthe за iOS 5.1.1 на вашиот Mac компјутер е директен и без проблеми - едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и следете ги чекор-по-чекор инструкциите дадени во нашето корисничко упатство.

Откако ќе се инсталира успешно на вашиот компјутерски систем, поврзете го вашиот компатибилен уред на Apple преку USB-кабел за да го започнете процесот на џеилбрејк автоматски преку интуитивниот интерфејс на Absinthe.

Со само неколку кликања овде и таму во рок од неколку минути; ќе имате пристап до низа нови функции како што се сопствени теми и икони; апликации од трети страни кои не се достапни преку App Store; измени и модификации како промена на стандардните фонтови или додавање нови гестови; подобрени перформанси и оптимизација на траењето на батеријата меѓу другото!

Како заклучок: ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да ви помогне да го отклучите целосниот потенцијал на вашиот уред Apple со обезбедување пристап до дополнителни функции кои не се достапни преку App Store - тогаш не гледајте подалеку од Absinthe за iOS 5.1.1 ! Со неговата компатибилност со повеќе модели што ја користат само верзијата на фирмверот во моментот, плус едноставниот процес на инсталација го прави овој вреден да се размисли кога се разгледуваат опциите за Jailbreaking достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Green Pois0n
Страница на издавачи http://greenpois0n.com
Датум на издавање 2012-09-11
Датум на додавање 2012-09-11
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.0.4
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 21173

Comments:

Најпопуларни