IconCreater for Mac

IconCreater for Mac 1.0

Опис

IconCreater за Mac: врвна алатка за подобрување на работната површина

Дали сте уморни од истите стари здодевни икони на вашиот десктоп Mac? Дали сакате да додадете личен допир на вашите папки и датотеки? Не гледајте подалеку од IconCreater за Mac, врвната алатка за подобрување на работната површина.

IconCreater е едноставна, но моќна апликација која ви овозможува да креирате сопствени икони за вашиот Mac. Со својот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање, создавањето икона никогаш не било полесно. Едноставно повлечете датотека со слика во прозорецот IconCreater и тој автоматски ќе ја претвори во датотека icns.

Една од најдобрите работи за IconCreater е неговата поддршка за речиси сите формати на слики. Без разлика дали имате датотека JPEG, PNG, BMP или TIFF, IconCreater може лесно да се справи со неа. Ова значи дека можете да користите која било слика како основа за вашата приспособена икона.

Но, тоа не е сè - IconCreater исто така обезбедува преглед на вашата нова икона на пристаништето. Ова ви овозможува да видите како ќе изгледа пред да го зачувате како датотека icns. Можете дури и да ја прилагодите големината на вашата икона користејќи една од неколкуте претходно поставени опции.

Покрај неговиот лесен за користење интерфејс и широкиот опсег на поддржани формати, IconCreater нуди и напредни функции како поддршка за транспарентност и прилагодување на длабочината на бојата. Овие карактеристики ви овозможуваат да креирате навистина уникатни икони кои се издвојуваат од толпата.

Па зошто да се задоволите со здодевните стандардни икони кога можете да создадете нешто навистина посебно со IconCreater? Преземете ја оваа моќна алатка за подобрување на работната површина денес и почнете да го прилагодувате вашиот Mac како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач ftosoft
Страница на издавачи http://www.ftosoft.com
Датум на издавање 2012-10-21
Датум на додавање 2012-10-21
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 80

Comments:

Најпопуларни