Steelray Project Viewer for Mac

Steelray Project Viewer for Mac 5.2.2.8

Mac / Steelray Software / 2149 / Целосни спецификации
Опис

Steelray Project Viewer за Mac: Крајното решение за прегледување датотеки на Microsoft Project

Ако барате моќен и лесен за користење софтвер кој може да ви помогне да отворате, печатите, пребарувате и извезувате mpp датотеки на Microsoft Project без да барате Microsoft Project, тогаш Steelray Project Viewer е совршено решение за вас. Оваа апликација за Windows ги поддржува сите стандардни прикази од Microsoft Project, вклучувајќи Gantt графикони, извоз во HTML и CSV формати и печатење.

Но, што ако користите Mac? Нема проблем! Steelray ве опфати со нивниот меѓуплатформски софтвер кој е достапен на верзии на Windows, Linux и Mac. Во оваа статија, ќе ги разгледаме подетално карактеристиките на Steelray Project Viewer за Mac.

Едноставен за употреба

Една од најдобрите работи за Steelray Project Viewer е неговата едноставност. Не ви е потребна посебна обука или техничко знаење за да го користите. Интерфејсот е лесен и интуитивен, така што секој може веднаш да почне да го користи.

Првиот светски проектен навигатор

Steelray воведе иновативна функција наречена „Project Navigator“, која им овозможува на корисниците брзо да се движат низ нивните проектни планови. Со оваа функција, корисниците можат лесно да скокаат помеѓу задачи или пресвртници во нивниот проектен план без да мора рачно да се движат низ долгите списоци на задачи.

Вграден пребарувач

Друга одлична карактеристика на Steelray Project Viewer е неговиот вграден пребарувач. Оваа алатка го олеснува брзото наоѓање конкретни информации во рамките на вашиот проектен план. Без разлика дали барате одредена задача или име на ресурс или пребарувате по опсег на датуми или ажурирање на статусот - пребарувачот ќе ви помогне да го најдете тоа што ви треба за неколку секунди.

Испраќајте ажурирања за статусот на задачата со само неколку кликања

Со софтверското решение на Steelray, испраќањето ажурирања за статусот на задачите до вашиот проект менаџер никогаш не било полесно! Едноставно изберете ги задачите што се завршени или ажурирани од вашиот последен извештај и кликнете „Испрати ажурирање“. Вашиот менаџер автоматски ќе добие известување по е-пошта со сите релевантни информации за тие задачи!

Компатибилност со повеќе платформи

Како што беше споменато претходно во овој напис - една од најзначајните предности на користењето на софтверското решение на Steelray е неговата меѓуплатформска компатибилност низ верзиите на Windows, Linux и Mac. Ова значи дека без разлика кој оперативен систем го користат членовите на вашиот тим - секој може беспрекорно да пристапи до истиот проектен план!

Заклучок:

Како заклучок - ако барате ефикасен начин да ги прегледате датотеките на Microsoft Projects на вашиот Mac компјутер без да мора да купувате скапи лиценци од самите Microsoft - тогаш не гледајте подалеку од иновативните софтверски решенија на SteelRay! Со карактеристики како едноставна употребливост; алатки за навигација од светска класа; вградени пребарувачи; автоматски ажурирања на статусот испратени директно од самата апликација; како и меѓуплатформска компатибилност низ повеќе оперативни системи - навистина нема ништо друго таму! Па зошто да чекаме? Преземете денес и почнете да ги искусувате сите овие придобивки од прва рака!

Целосни спецификации
Издавач Steelray Software
Страница на издавачи http://www.steelray.com
Датум на издавање 2012-11-07
Датум на додавање 2012-11-07
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 5.2.2.8
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2149

Comments:

Најпопуларни