Webcam Settings iMovie Enabler for Mac

Webcam Settings iMovie Enabler for Mac 1.0

Опис

Поставки за веб камера iMovie Enabler за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците да користат надворешни USB UVC камери со iMovie '11 на Apple (верзија 9.0). Овој софтвер е дизајниран да работи беспрекорно со поставките за веб-камера, што ви овозможува да ги приспособите поставките вклучувајќи го времето на експозиција, контрастот, заситеноста и температурата на балансот на белата боја за вашата веб-камера.

Ако сте корисник на Mac кој сака да создава видеа со помош на iMovie '11, но е фрустриран од недостатокот на поддршка за надворешни USB UVC камери, тогаш Поставките за веб-камера iMovie Enabler е совршено решение за вас. Со овој софтвер инсталиран на вашиот Mac, можете лесно да поврзете која било надворешна USB UVC камера и да започнете да снимате висококвалитетни видеа за кратко време.

Една од клучните карактеристики на поставките за веб-камера iMovie Enabler е неговата способност да работи беспрекорно со поставките за веб-камера. Ова значи дека ако веќе имате инсталирано поставки за веб камера на вашиот Mac, тогаш се што треба да направите е да инсталирате WSiE и веднаш да започнете да ја користите надворешната USB UVC камера.

Со WSiE инсталиран на вашиот Mac, ќе можете да приспособувате различни поставки како што се времето на експозиција, контрастот, заситеноста и температурата на балансот на белата боја за вашата веб камера. Без разлика дали се работи за вграден iSight или понова FaceTime/FaceTime HD камера или надворешна USB веб-камера - овој софтвер ќе помогне да се осигурате дека сите ваши видеа се снимаат со висок квалитет.

Друга одлична карактеристика на WSiE е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум едноставноста, па дури и ако не сте упатени во технологијата или никогаш претходно не сте користеле сличен софтвер - нема да потрае долго пред да почнете да работите.

Покрај тоа што е лесен за употреба и компатибилен со повеќето веб-камери таму - WSiE нуди и одлична поддршка за корисниците. Ако во кој било момент за време на инсталацијата или процесот на користење нешто тргне наопаку - нивниот тим ќе биде таму подготвен да помогне преку е-пошта или телефонски повик.

Севкупно - ако барате лесно за користење решение кое ќе овозможи беспрекорна интеграција помеѓу iMovie '11 (верзија 9.0) на Apple и која било надворешна USB UVC камера, тогаш не гледајте подалеку од Поставките за веб-камера iMovie Enabler!

Целосни спецификации
Издавач Mactaris
Страница на издавачи http://mactaris.blogspot.com
Датум на издавање 2012-11-27
Датум на додавање 2012-11-27
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за веб-камера
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања Mac OS X 10.6 or later Mactaris Webcam Settings Apple iMovie '11 (version 9.0) USB UVC webcam
Цена Free
Преземања неделно 14
Вкупно преземања 4186

Comments:

Најпопуларни