Alien Skin Eye Candy for Mac

Alien Skin Eye Candy for Mac 7.0

Mac / Alien Skin Software / 19813 / Целосни спецификации
Опис

Alien Skin Eye Candy за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој нуди широк спектар на реални ефекти кои тешко или невозможно се постигнуваат само во Photoshop. Со своите напредни можности за рендерирање, Eye Candy 7 ви овозможува лесно да креирате неверојатни визуелни ефекти како што се Fire, Chrome и новиот Lightning.

Без разлика дали сте професионален графички дизајнер или фотограф аматер кој сака да додаде креативен шмек на вашите слики, Eye Candy 7 има се што ви треба за да ги подигнете вашите дизајни на следното ниво. Со својот интуитивен интерфејс и алатките лесни за употреба, овој софтвер му олеснува на секој да истражува и дизајнира изглед кој е и уникатен и визуелно привлечен.

Една од истакнатите карактеристики на Eye Candy 7 е неговата способност да прикажува сложени ефекти како животинско крзно, чад и кожа од рептил со исклучителни детали до поединечни влакна, турбулентни бришења и сјајни лушпи. Ова ниво на детали едноставно не е можно само со традиционалните техники на Photoshop.

Покрај неговите напредни можности за рендерирање, Eye Candy 7 нуди и рационализиран работен тек кој ви помага да работите поефикасно. Ефектите се избираат преку лесно препознатливи икони наместо текстуални менија што им олеснува на корисниците кои можеби не се запознаени со целиот технички жаргон поврзан со софтверот за графички дизајн.

Поставките брзо се прегледуваат со едноставно ставање на глувчето над нив што заштедува време при испробување на различни изгледи. Темата на овој софтвер е помалку кликнување и повеќе визуелно прелистување, што значи дека корисниците можат да поминуваат повеќе време истражувајќи ја својата креативност наместо навигација низ менијата.

Севкупното Alien Skin Eye Candy за Mac е одличен избор за секој кој бара моќен, но сепак лесен софтвер за графички дизајн кој може да им помогне да креираат неверојатни визуелни ефекти брзо и лесно. Без разлика дали работите на професионални проекти или само сакате да додадете малку креативен талент на вашите лични фотографии, овој софтвер има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Alien Skin Software
Страница на издавачи http://www.alienskin.com/
Датум на издавање 2012-12-03
Датум на додавање 2012-12-03
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 7.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања Adobe Photoshop CS5 or later, Adobe Photoshop Elements 7 or later.
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 19813

Comments:

Најпопуларни