Money for Mac

Money for Mac 4.4

Опис

Money for Mac е моќен софтвер за продуктивност дизајниран да ви помогне да ја контролирате вашиот финансиски живот. Со својот лесен за користење интерфејс и многу функции, овој софтвер е совршен за секој кој сака да остане на врвот на своите финансии.

Една од најистакнатите карактеристики на Money for Mac е неговиот лесен дизајн. Интерфејсот е чист и едноставен, што го олеснува навигацијата дури и ако не сте особено упатени во технологијата. Шемата на бои е лесна за очите, што значи дека можете да поминувате часови работејќи со овој софтвер без да доживеете никакво напрегање или замор на очите.

Но, Money for Mac не се однесува само на изгледот - тој е преполн со корисни функции што ќе ви помогнат поефикасно да управувате со вашите пари. На пример, софтверот ви овозможува да креирате буџети и да ги следите вашите трошоци за да можете да видите точно каде одат вашите пари секој месец. Можете исто така да поставите предупредувања за да се потсетувате кога доспеваат сметките или кога средствата на одредени сметки се при крај.

Друга одлична карактеристика на Money for Mac е неговата способност да се синхронизира со други финансиски апликации и услуги. Ова значи дека ако веќе користите апликација за буџетирање или услуга за онлајн банкарство, можете лесно да ги увезете сите ваши податоци во Money for Mac и да имате сè на едно место.

Се разбира, ниту една алатка за финансиско управување не би била комплетна без силни можности за известување - а Money for Mac испорачува на големо и овде. Можете да генерирате детални извештаи за сè, од приходите и расходите до инвестициските перформанси, давајќи ви јасна слика за тоа колку добро (или лошо) функционираат вашите финансии во даден момент.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за финансиско управување што ќе ви помогне да ги одржувате финансиите организирани и под контрола, тогаш не гледајте подалеку од Money for Mac!

Целосни спецификации
Издавач Jumsoft
Страница на издавачи http://www.jumsoft.com
Датум на издавање 2012-12-15
Датум на додавање 2012-12-15
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за лични финансии
Верзија 4.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7428

Comments:

Најпопуларни