Jump Desktop for Mac

Jump Desktop for Mac 2.5

Mac / Phase Five Systems / 574 / Целосни спецификации
Опис

Jump Desktop for Mac: The Ultimate Remote Desktop Application

Дали сте уморни од врзување за вашето биро? Дали сакате слобода да работите од каде било во светот? Не гледајте подалеку од Jump Desktop за Mac, врвната апликација за далечинска работна површина.

Со Jump Desktop, можете безбедно да се поврзете со кој било компјутер во светот. Без разлика дали сте на службено патување или работите од дома, Jump Desktop ви дава пристап до сите ваши датотеки и апликации. И со неговата компатибилност и со RDP и со VNC, тој е безбеден, сигурен и многу лесен за поставување.

Лесно поставување и доверливо

Една од најдобрите работи за Jump Desktop е колку е лесно да се конфигурира. Секој може да го направи тоа! Само посетете ја http://www.jumpdesktop.com на вашиот компјутер или Mac, кликнете на врската „Автоматско поставување“ и следете ги упатствата чекор-по-чекор. Ќе почнете да работите за кратко време.

И штом ќе го поставите, Jump Desktop е неверојатно сигурен. Нема да морате да се грижите за испуштени врски или изгубени податоци - сè ќе биде онаму каде што сте оставиле.

Безбедна

Безбедноста е секогаш грижа кога работите од далечина - но со Jump Desktop, нема потреба да се грижите. Врската помеѓу компјутерите е шифрирана за приватност и безбедност. Автоматските врски секогаш се стандардно шифрирани. И ако тоа не ви е доволно спокојство, Jump поддржува NLA (автентикација на мрежно ниво), TLS/SSL шифрирање за RDP (протокол за далечинска работна површина), SSH тунелирање и SSL/TLS шифрирање за VNC (виртуелно мрежно пресметување).

Супер наполнета продуктивност

Jump Desktop не е само безбеден - тој е и неверојатно продуктивен. Со поддршката за кратенки на тастатурата Mac во Windows, префрлувањето помеѓу компјутерите никогаш не било полесно или полесно. Воопшто нема да мора да го менувате начинот на кој ја користите тастатурата! И бидејќи сè е целосно приспособливо – без разлика дали преку конфигурирање на сопствени кратенки или користење на вградени стандардни поставки – продуктивноста ќе се зголеми како никогаш досега.

Прегледи во живо

Поврзете онолку компјутери колку што сакате со Live Preview! Следете ги сите сесии одеднаш користејќи филтри за пребарување во живо по клучни зборови или детали за поврзување.

Супер брза и убава

Напојуван од еден од најбрзите VNC и RDP мотори на земјата; хардверско забрзано прикажување со повеќе јадра обезбедува тесни перформанси дури и кога се поврзани преку мрежи со низок опсег, како што се мобилните мрежи 3G/4G/LTE!

Изграден на отворени стандарди

Софтверот за клиентски Jump desktop користи отворени стандарди како што се RDP и VNC, така што нема потреба да преземате дополнителен софтвер ако е веќе конфигуриран!

Оптимизиран за MacBook Pro со ретина дисплеј

Софтверот за клиентски Jump desktop е оптимизиран специјално за MacBook Pro со Retina дисплеј кој обезбедува кристално чиста графика секој пат!

Заклучок:

Како заклучок, ако работата од далечина е дел од вашата секојдневна рутина, тогаш не гледајте подалеку од клиентскиот софтвер за десктоп Jump кој нуди неспоредливо ниво на безбедност во комбинација со леснотијата на користење што го прави овој производ совршен избор без разлика дали работите од домашен канцелариски простор или патувате во странство!

Целосни спецификации
Издавач Phase Five Systems
Страница на издавачи http://www.jumpdesktop.com
Датум на издавање 2013-02-02
Датум на додавање 2013-02-02
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 2.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена $29.99
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 574

Comments:

Најпопуларни