Gmittook for Mac

Gmittook for Mac 1.0.1

Опис

Gmittook за Mac: Крајниот клиент на Твитер и Фејсбук

Дали сте уморни од префрлање помеѓу повеќе платформи за социјални медиуми за да бидете во тек со вашите пријатели, семејството и колегите? Дали сакате алатка која може да ви помогне да управувате со вашите сметки на Twitter и Facebook на едно место? Не гледајте подалеку од Gmittook за Mac!

Gmittook е сè-во-едно бесплатна алатка која ја олеснува работата и со Twitter и со Facebook истовремено. Со својот елегантен интерфејс и интуитивен дизајн, Gmittook е совршено решение за секој кој сака да остане поврзан без да мора да се префрла помеѓу различни апликации.

Но, тоа не е сè - Gmittook исто така доаѓа со низа моќни карактеристики што го прават да се издвојува од другите клиенти на социјалните медиуми. На пример, оваа нова верзија ви овозможува да поставите закажани текстуални твитови. Ова значи дека можете да ги пишувате вашите твитови однапред и да ги објавувате автоматски во одредено време - совршено за кога сте зафатени или кога сте надвор од компјутерот.

Покрај тоа, Gmittook вклучува прегледувач за мапирање на твитови. Оваа функција ви овозможува да пребарувате за која било тема (на пр. снег, дожд) и да видите од каде се испратени неодамнешните твитови. Можете дури и да филтрирате по локација или клучен збор за да ги најдете најрелевантните твитови.

Но, она што навистина го издвојува Gmittook е неговата леснотија на користење. Без разлика дали сте нови во социјалните медиуми или искусен корисник, овој клиент го олеснува навигацијата низ вашите доводи, објавувањето ажурирања, одговарањето на пораките и многу повеќе. Плус, ако некогаш ви треба помош за да започнете или да решите проблем, нашиот пријателски тим за поддршка е секогаш тука да помогне.

Па зошто да чекаме? Преземете го Gmittook денес и почнете да уживате во врвното искуство на Twitter и Facebook на вашиот Mac!

Целосни спецификации
Издавач iWorm
Страница на издавачи http://www.iworm.co.uk
Датум на издавање 2013-02-05
Датум на додавање 2013-02-05
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања JRE 1.6 or newer
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 38

Comments:

Најпопуларни