MacFonts for Mac

MacFonts for Mac 1.1

Опис

MacFonts за Mac: Врвен софтвер за графички дизајн

Дали барате начин да ги подигнете вашите проекти за графички дизајн на следното ниво? Не гледајте подалеку од MacFonts за Mac, врвното софтверско решение за сите ваши потреби за фонтови. Со вклучени 40 бесплатни фонтови, секој со 5 лиценца за комерцијална употреба на компјутери, ќе имате сè што ви треба за да создадете прекрасни дизајни што се издвојуваат од толпата.

Без разлика дали работите на лични или професионални проекти, дома или на работа, MacFonts ве покрива. Сите фонтови се во формат OpenType со крос-платформска поддршка за употреба на кој било Mac или PC компјутер. Плус, тие можат да се користат во сите апликации кои поддржуваат фонтови, вклучувајќи Photoshop, iWork, Microsoft Office, Illustrator, Pixelmator и iLife.

Па зошто да изберете MacFonts наместо други опции за софтвер за фонтови? Еве само неколку причини:

1. Широк избор на фонтови

Со 40 бесплатни фонтови вклучени само во овој пакет (и повеќе достапни преку надградби), нема недостиг од опции кога станува збор за наоѓање на совршен фонт за вашиот проект. Од класични серифски стилови до модерни сансерифски дизајни и сè што е измеѓу – има нешто тука за секого.

2. Лиценца за комерцијална употреба

За разлика од многу други пакети со фонтови што ја ограничуваат комерцијалната употреба, освен ако не плаќате дополнителни трошоци или не купувате дополнителни лиценци - секој еден од овие 40 фонтови доаѓа со лиценца за комерцијална употреба со 5 компјутери веднаш надвор од кутијата! Ова значи дека без разлика дали креирате дизајни за себе или за клиенти - можете да бидете сигурни знаејќи дека вашата работа е целосно лиценцирана и легална.

3. Крос-платформска поддршка

Без разлика каков тип на компјутерски систем користите (Mac или PC), овие фонтови ќе работат беспрекорно на двете платформи благодарение на нивниот OpenType формат и поддршката за повеќе платформи.

4. Лесна интеграција во популарните апликации

Без разлика дали користите производи од Adobe Photoshop/Illustrator/InDesign/Creative Cloud Suite како Pixelmator/iLife/Microsoft Office/iWork – овие фонтови лесно се интегрираат во сите популарни апликации за дизајн за да можат да се користат брзо и ефикасно без никакви проблеми!

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни клиенти имаат да кажат за нивното искуство со MacFonts:

"Го користам овој софтверски пакет откако започнав сопствен бизнис со графички дизајн минатата година и не можев да бидам посреќен со него! Изборот на висококвалитетни фонтови е непобедлив во споредба со другите пакети што сум ги пробал претходно." - Сара Т., хонорарен дизајнер

„MacFonts ми го олесни животот многу кога станува збор за изнаоѓање нови креативни начини за изразување преку типографија! Лесниот за користење интерфејс го прави беспрекорно интегрирање на нови стилови во мојот постоечки работен тек“. - Џон Д., креативен директор

Значи, ако сте подготвени да ја подигнете вашата игра со графички дизајн - не гледајте подалеку од MacFonts! Со широкиот избор на висококвалитетни бесплатни фонтови вклучени директно надвор од кутијата, заедно со неговата лесна интеграција во популарните апликации како што се производите на Adobe Creative Suite/Pixelmator/iLife/Microsoft Office/iWork/итн., овој софтверски пакет е сигурен не само што ги исполнува, туку и ги надминува сите ваши очекувања кога ќе дојде време, креирајте неверојатни дизајни брзо и ефикасно, без да ги нарушите парите!

Целосни спецификации
Издавач Summitsoft
Страница на издавачи http://www.summitsoft.com
Датум на издавање 2013-02-15
Датум на додавање 2013-02-15
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фонтови
Верзија 1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања Mac OS X 10.6 or later.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2532

Comments:

Најпопуларни