Sothink SWF Decompiler for Mac

Sothink SWF Decompiler for Mac 7.4

Mac / SothinkMedia Software / 14151 / Целосни спецификации
Опис

Sothink SWF Decompiler за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да ги конвертирате SWF-датотеките во FLA или FLEX, да извлекувате Flash ресурси како форма, слика, звук (mp3, wav), видео (flv), текст, sprite и ActionScript. Со овој софтвер, можете исто така да замените слика/облик/текст/звук за SWF-датотеки.

Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac на кои им е потребна сигурна и ефикасна алатка за декомпајлирање на нивните Flash датотеки. Sothink SWF Decompiler поддржува Flash CS3/CS4/CS5 и ActionScript 2.0/3.0. Може да добие XFL датотека од Flash CS5 SWF.

Една од клучните карактеристики на Sothink SWF Decompiler е неговата способност да извезува SWF ресурси во сериски режим. Ова значи дека можете лесно да извлечете повеќе ресурси од повеќе датотеки одеднаш без да мора рачно да го правите тоа еден по еден.

Дополнително, Sothink SWF Decompiler обезбедува онлајн функција за снимање и преземање Flash со еден клик што ви овозможува да снимате која било онлајн флеш содржина со само еден клик.

Значи, ако барате моќна, но лесна за употреба алатка која ќе ви помогне брзо и ефикасно да ги декомпајлирате вашите флеш-датотеки на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Sothink SWF Decompiler!

Клучни карактеристики:

1) Конвертирајте SWF-датотеки: Лесно претворете ги вашите постоечки флеш-датотеки во формат FLA или FLEX со само неколку кликања користејќи го интуитивниот интерфејс на Sothink.

2) Извадете ресурси: Извлечете ги сите потребни ресурси како што се слики, звуци (mp3/wav), видеа (flv), текст итн., од вашата флеш-датотека со леснотија користејќи го овој софтвер.

3) Заменете ги ресурсите: Заменете го секој ресурс во вашата флеш-датотека, вклучувајќи слики/облици/текст/звуци итн., без губење на квалитетот или функционалноста на оригиналната датотека.

4) Сериско извоз: извезете повеќе ресурси од повеќе датотеки одеднаш користејќи сериски режим што заштедува време и напор кога работите на големи проекти.

5) Снимање и преземање преку Интернет: Функцијата за снимање и преземање преку Интернет со еден клик ви овозможува лесно да снимате која било онлајн флеш содржина со само еден клик!

6) Ги поддржува најновите верзии на Adobe Flash: Ги поддржува најновите верзии на Adobe Flash вклучувајќи CS3/CS4/CS5 како и ActionScript 2.0/3.0 што го прави идеален избор за професионални дизајнери кои редовно работат со овие алатки.

Придобивки:

1) Заштедува време и напор - Со својот интуитивен интерфејс и функцијата за извоз на серии, Sothink им олеснува на дизајнерите брзо да ги извлечат сите потребни ресурси од нивните блиц-проекти без да мора рачно да го прават тоа, што заштедува време и напор на долг рок!

2) Излез со висок квалитет - Софтверот обезбедува висококвалитетен излез при конвертирање или замена на кој било ресурс во вашата оригинална датотека, така што нема да се прават компромиси за квалитетот дури и по извршеното уредување!

3) Лесен за користење - корисничкиот интерфејс им го олеснува дури и на почетниците кои имаат мало искуство со работа со алатки за графички дизајн како Adobe Photoshop или Illustrator итн., што го прави идеален избор за секој што бара ефикасно, но едноставно решение.

Заклучок:

Севкупно, ако барате сигурна алатка која ќе ви помогне брзо и ефикасно да ги декомпајлирате постоечките флеш проекти, тогаш не гледајте подалеку од моќниот, но сепак лесен софтвер за графички дизајн на Sothink! Со своите напредни функции, како што е режимот за извоз на серии, заедно со поддршката за најновите верзии на Adobe Flash, вклучувајќи CS3/CS4/CS5, како и ActionScript 2.0/3.0, го прават ова идеален избор не само за професионалци, туку и за почетници кои сакаат лесно за користење решение !

Целосни спецификации
Издавач SothinkMedia Software
Страница на издавачи http://www.sothinkmedia.com
Датум на издавање 2013-02-21
Датум на додавање 2013-02-26
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 7.4
Барања за ОС Mac OS X 10.5/10.6/10.7
Барања None
Цена $79.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 14151

Comments:

Најпопуларни