StifleStand for Mac

StifleStand for Mac 1.0.3

Mac / Filippo Bigarella / 178 / Целосни спецификации
Опис

StifleStand за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ја скриете иконата Newsstand на вашиот iOS уред без потреба од jailbreaking. Со овој софтвер, можете лесно да го поврзете вашиот уред и да притиснете „Сокриј Newsstand“ за да ја ставите иконата на Newsstand во папка. Оваа функција е особено корисна ако не ја користите апликацијата Newsstand и сакате да го организирате вашиот почетен екран.

Софтверот е дизајниран да работи на кој било уред со iOS, вклучително и iPhone, iPad и iPod. Компатибилен е со сите верзии на iOS од 5.0 па наваму, така што можете да го користите без оглед на тоа која верзија на iOS ја користите.

Една од најдобрите работи за StifleStand за Mac е тоа што е неверојатно лесен за користење. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство со џеилбрејк за да започнете – едноставно преземете го и инсталирајте го софтверот на вашиот Mac компјутер, поврзете го вашиот iOS уред преку USB-кабел и следете ги едноставните упатства дадени во корисничкиот интерфејс.

Откако ќе се инсталира, StifleStand за Mac автоматски ќе го открие вашиот поврзан уред и ќе ги прикаже неговите детали на јасен и концизен начин. Ќе можете да ги видите информациите како што се неговото име, број на модел, сериски број, верзија на фирмверот, ниво на батерија, капацитет на складирање, преостанатиот простор на располагање.

За да се скрие Newsstand со помош на StifleStand за Mac не може да биде полесно – едноставно кликнете на копчето „Сокриј Newsstand“ што се наоѓа во неговиот кориснички интерфејс! Процесот трае само неколку секунди за да се заврши; еднаш успешно завршено; ќе откриете дека иконата за Newsstand е преместена во папка наречена „Magic“. Оваа папка ќе се појави на крајот од сите други папки присутни на почетниот екран.

Ако во кој било момент од времето сакате да ја откријат или обновите иконата на задниот штанд за вести, тогаш само кликнете на копчето „Откриј“ кое се наоѓа следното копче Сокриј во интерфејсот на StifleStand

StifleStand за Mac, исто така, доаѓа со неколку дополнителни функции што го прават одличен избор за сите кои сакаат дополнително да ги приспособат своите iOS уреди:

- Лесен за користење интерфејс: Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен; дури и почетниците нема да имаат проблем да се движат низ него.

- Компатибилност: софтверот работи беспрекорно со сите верзии на macOS од 10.7 па натаму.

- Безбедно и безбедно: за разлика од џеилбрејкот што ја поништува гаранцијата и ги отвора безбедносните пропусти; користењето Stifel Stand не ја поништува гаранцијата ниту отвора безбедносни пропусти

- Без загуба на податоци: Користењето на оваа алатка нема да предизвика губење или оштетување на податоците за време на инсталацијата или употребата

- Бесплатни ажурирања: Сите идни ажурирања се бесплатни откако ќе се купат

Севкупно, ако криењето на апликацијата за штанд за вести беше нешто вознемирувачко, тогаш не гледајте подалеку од Stifel Stand бидејќи оваа алатка обезбедува лесно решение без да се загрозат безбедносните и безбедносните аспекти

Целосни спецификации
Издавач Filippo Bigarella
Страница на издавачи http://filippobiga.com/balances
Датум на издавање 2013-03-09
Датум на додавање 2013-03-09
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 178

Comments:

Најпопуларни