Geocoordinate And Map for Mac

Geocoordinate And Map for Mac 1.0.3

Mac / Stephan Schulmeister Software Development / 144 / Целосни спецификации
Опис

Geocoordinate and Map for Mac: The Ultimate Travel Companion

Дали сте уморни од рачно создавање ознаки за места во „Карти на Google“? Дали имате илјадници адреси за прикажување и не сакате да поминувате часови правејќи го тоа? Не гледајте подалеку од Geocoordinate And Map for Mac, врвниот придружник за патување.

Овој софтвер е дизајниран да ви го олесни животот кога станува збор за прикажување на повеќе места со дополнителни информации на „Карти на Google“. Без разлика дали сте блогер за патувања, сопственик на бизнис кој сака да ги прикаже вашите локации или само некој кој сака да истражува нови места, Geocoordinate And Map ве опфати.

Со овој софтвер, можете лесно да креирате мапи кои прикажуваат неколку ознаки за места со дополнителни информации. Можете да ги користите вашите списоци со адреси и да ги зачувате како kml-датотеки кои се користат од Google API за прикажување на ознаките на местата на мапата на Google. Ова значи дека ако сакате да ги прикажете сите ресторани за брза храна во САД, Geocoordinate & Map ќе ја завршат целата напорна работа за вас.

Најдобриот дел од овој софтвер е што ги повлекува соодветните геоподатоци (широчина и должина) од адресите користејќи го Google API. Ова значи дека дури и ако имате илјадници адреси, Geocoordinate & Map брзо ќе ги повратат нивните геоподатоци за да можат да бидат прикажани на мапа.

Но, што ако сакате да ги користите овие гео-информации во други софтверски производи за навигација? Нема проблем! Geocoordinate & Map исто така извезува обични текстуални датотеки разграничени со јазичиња за да можете да ги користите овие информации каде и како сакате.

Па зошто да изберете Geocoordinate And Map наместо други опции за софтвер за мапирање? Еве само неколку причини:

1. Интерфејс лесен за употреба: со својот интуитивен интерфејс, дури и почетниците можат брзо да научат како да ја користат оваа моќна алатка.

2. Карактеристики за заштеда на време: Кажете му збогум на рачно креирање ознаки за места - дозволете Geocoordinate и Map да ја завршат целата работа наместо вас.

3. Разновидност: без разлика дали е за лична или професионална употреба, овој софтвер е совршен за секој кој има потреба од лесен начин за прикажување на повеќе локации на мапа.

4. Компатибилност: Дизајниран специјално за корисници на Mac, овој софтвер работи беспрекорно со вашиот постоечки систем.

Како заклучок, ако барате алатка за мапирање лесна за употреба која заштедува време и го прави прикажувањето на повеќе локации на мапа без напор - не гледајте подалеку од Geocoordinate And Map for Mac!

Целосни спецификации
Издавач Stephan Schulmeister Software Development
Страница на издавачи http://aconcahua.com
Датум на издавање 2013-03-15
Датум на додавање 2013-03-15
Категорија Патува
Под категорија Мапи
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 144

Comments:

Најпопуларни