Recon Suite for Mac

Recon Suite for Mac 8.64

Опис

Во денешниот брз деловен свет, од суштинско значење е да имате пристап до точни информации во секое време. Ова е особено точно кога станува збор за усогласеност и регулаторни барања. Recon Suite за Mac е моќен деловен софтвер кој обезбедува непосреден пристап до точни информации, помагајќи ви да ги намалите трошоците и да ги одржите вашите обврски.

Recon Suite е дизајниран специјално за бизниси кои треба брзо и лесно да ги пополнат своите мрежни уреди и компјутери. Поддржува широк опсег на оперативни системи, вклучувајќи Mac OS 9, iPhone, Mac OS X и Windows машини. Со Recon Suite, можете лесно да ја следите секоја апликација, фонт, приклучок и компјутер на вашата мрежа.

Една од клучните карактеристики на пакетот Recon е неговата способност да комуницира со софтверскиот сервер JAMF (JSS). Ова значи дека секој уред на вашата мрежа може да се документира во реално време. Можете да видите точно каков софтвер е инсталиран на секој уред и како се користи.

Recon Suite вклучува и моќни алатки за известување кои ви дозволуваат да генерирате детални извештаи за вашиот мрежен инвентар. Можете брзо да ги идентификувате сите уреди или софтверски инсталации што не се усогласени што може да го загрозат вашиот бизнис.

Друга одлична карактеристика на Recon Suite е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и нетехничките корисници можат лесно да се движат низ софтверот.

Севкупно, ако барате едноставен, но моќен начин за попис на вашите мрежни уреди и компјутери додека одржувате усогласеност со регулаторните барања, тогаш не гледајте подалеку од Recon Suite за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Jamf
Страница на издавачи https://www.jamf.com/
Датум на издавање 2013-03-27
Датум на додавање 2013-03-27
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 8.64
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 437

Comments:

Најпопуларни