Express Talk Business VoIP for Mac

Express Talk Business VoIP for Mac 4.04

Опис

Express Talk Business VoIP за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да остварувате телефонски повици на вашиот Mac OS X. Работи како телефон и ви овозможува да повикате секој на интернет кој има инсталирано Express Talk или кој било друг SIP Voip мек телефон. Најдобриот дел? Повиците се бесплатни! Можете исто така да повикате обични телефонски броеви каде било во светот ако се регистрирате на услуга за портал.

Овој софтвер го користи протоколот SIP и е компатибилен со повеќето големи даватели на услуги VoIP SIP, што ви го олеснува поврзувањето со луѓе ширум светот. Со Express Talk, можете да конфигурирате до 6 линии на еден телефон, да ги ставите повиците на чекање, да префрлате повици, да снимате телефонски повици на wav, па дури и да се придружите до 6 луѓе во еден повик користејќи ја функцијата Конференции по повици.

Express Talk е дизајниран да биде многу лесен и интуитивен за користење. За неколку минути откако ќе го инсталирате на вашиот Mac OS X уред, ќе можете да го поставите и да започнете со телефонски повици. Ова го прави идеално решение за бизниси на кои им требаат брзи комуникациски решенија без да треба да поминуваат часови за обука на своите вработени.

Една од најдобрите карактеристики на Express Talk е неговата способност да се интегрира со адресарот на Microsoft. Ова значи дека сите ваши контакти автоматски се увезуваат во телефонскиот именик на Express Talk со функционалност за брзо бирање. Можете исто така да прикажувате информации за ID на повикувач кога примате дојдовни повици или да ги евидентирате за идна референца.

Ако сте некој кој работи надвор од канцелариско опкружување или често патува, тогаш достапноста на Express Talk на Pocket PC ќе биде одлична вест! Сега можете да ги носите вашите VoIP броеви со себе каде и да одите и да останете поврзани без разлика каде ќе ве одведе животот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата функционалност домофон Push To Talk која овозможува побрза и полесна комуникација помеѓу членовите на тимот во организација или деловна средина.

За оние моменти кога приватноста е важна или кога на работа му треба непрекинато време на фокусирање - вклучено е дури и копче Не вознемирувај!

Генерално, Express Talk Business VoIP за Mac им нуди на бизнисите достапен начин за ефективно комуницирање и внатрешно и надворешно без да се загрози квалитетот или сигурноста. Достапно е и во изданија на Windows и во џебен компјутер од NCH Software, па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2013-04-04
Датум на додавање 2013-04-04
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 4.04
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 548

Comments:

Најпопуларни