TabletMagic for Mac

TabletMagic for Mac 2.0b20

Mac / Thinkyhead Software / 1093 / Целосни спецификации
Опис

TabletMagic за Mac е моќен драјвер со отворен код кој им овозможува на прекинатите сериски таблети Wacom и тековните дигитализирачи на TabletPC беспрекорно да работат со вашиот Mac. Овој софтвер е дизајниран да ви го обезбеди најдоброто можно искуство кога го користите вашиот Wacom таблет, овозможувајќи ви да ја ослободите вашата креативност и целосно да ги искористите неговите можности.

Со поддршка за широк спектар на Wacom таблети, вклучувајќи ги и оние кои започнуваат со SD, UD, KT, CT, GD, XD и PL (ЕТ поддршката е во развој), TabletMagic за Mac обезбедува лесна за употреба панел за преференци што овозможува да го овозможите, конфигурирате и тестирате вашиот таблет. Без разлика дали сте уметник кој сака да создаде неверојатна дигитална уметност или дизајнер кој има потреба од прецизна контрола над својата работа, овој софтвер има се што ви треба.

Една од клучните придобивки од користењето на TabletMagic за Mac е неговата способност да обезбеди беспрекорна интеграција помеѓу вашиот Wacom таблет и вашиот Mac. Ова значи дека можете да ги користите сите функции на вашиот таблет без никакво задоцнување или одложување. Ќе можете да цртате или пишувате на екранот исто како да е хартија - но со сите дополнителни придобивки од дигиталната технологија.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со широк опсег на апликации. Без разлика дали користите Adobe Photoshop или Illustrator или која било друга креативна апликација на вашиот Mac - TabletMagic за Mac ќе работи беспрекорно со сите нив. Ќе можете целосно да ги искористите сите карактеристики што ги нудат овие апликации додека уживате во целосна контрола врз секој аспект од вашето уметничко дело.

Покрај обезбедувањето одлична компатибилност и перформанси при работа со креативни апликации на вашиот Mac - TabletMagic за Mac нуди и напредни опции за прилагодување кои ви дозволуваат да го приспособите точно според вашите потреби. Можете да ги прилагодите нивоата на чувствителност на притисок за да одговараат токму на она што најдобро функционира за вас; приспособете ги поставките на копчињата така што тие да се оптимизираат специјално за секоја апликација; поставете прилагодени копчиња за да бидат лесно достапни во секое време; и уште повеќе.

Севкупно, ако барате моќно решение за двигатели што ќе овозможи прекинати сериски таблети Wacom и тековни таблет компјутерски дигитализатори на уредите macOS, тогаш не гледајте подалеку од TabletMagic! Со своите напредни функции, како што се беспрекорна интеграција помеѓу хардверските и софтверските компоненти, како и широките опции за прилагодување достапни на секој чекор - нема подобар начин од ова едношалтенско решение кое посебно се грижи за уметниците/дизајнерите кои не сакаат ништо помалку од совршенството од нивните алатки!

Целосни спецификации
Издавач Thinkyhead Software
Страница на издавачи http://thinkyhead.com
Датум на издавање 2013-04-16
Датум на додавање 2013-04-16
Категорија Возачи
Под категорија УСБ-драјвери
Верзија 2.0b20
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1093

Comments:

Најпопуларни