CustomSearch Safari Extension for Mac

CustomSearch Safari Extension for Mac 1.3.2

Mac / Side Tree Software / 684 / Целосни спецификации
Опис

CustomSearch Safari Extension for Mac: The Ultimate Browser Companion

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни пребарувачи и споделување услуги додека пребарувате на интернет? Дали сакате да има начин да пристапите до сите ваши омилени пребарувачи и платформи за споделување од една погодна локација? Не гледајте подалеку од CustomSearch Safari Extension за Mac!

Како моќна екстензија на прелистувачот, CustomSearch ви овозможува брз пристап до пребарувачите и услугите за споделување по ваш избор преку лентата за пребарување, десен клик или копче на лентата со алатки. Со само неколку кликања, можете лесно да го најдете тоа што го барате или да споделувате содржина со вашите пријатели на социјалните мрежи.

Но, тоа не е сè - CustomSearch е однапред вчитан со записи за пребарување на Wikipedia, Amazon.com, iTunes, TinEye, Google и Bing. Без разлика дали истражувате тема или купувате онлајн, овие популарни пребарувачи се на само еден клик.

И ако сте страствен корисник на социјалните медиуми, CustomSearch ве опфати исто така. Екстензијата вклучува записи за споделување на Facebook, MySpace и Tumblr - па без разлика дали станува збор за смешни меми или интересни написи што ви привлекуваат внимание додека пребарувате на интернет, лесно е да ги споделите со вашите следбеници.

Но, она што го издвојува CustomSearch од другите екстензии на прелистувачот е неговата приспособливост. Можете лесно да додавате нови записи од пребарувачот или да ги отстраните постоечките врз основа на вашите преференции. Ова значи дека без разлика кои веб-локации или услуги се важни за вас лично или професионално - било да е тоа LinkedIn за барање работа или Pinterest за инспирација сам од себе - тие можат да се додадат на листата на достапни опции за само неколку секунди.

Покрај неговите погодности и флексибилни карактеристики споменати погоре; CustomSearch исто така нуди неколку други придобивки:

1) Подобрена продуктивност: со елиминирање на потребата да се префрлате помеѓу повеќе јазичиња/прозорци при пребарување/споделување содржина на интернет; корисниците заштедуваат време и напор што на крајот води кон подобрени нивоа на продуктивност.

2) Подобрена приватност: бидејќи корисниците не мора директно да посетуваат поединечни веб-локации (на пример, Facebook), нивните лични податоци остануваат безбедни и приватни.

3) Подобро корисничко искуство: со копчиња за брз пристап достапни директно во прозорецот на нивниот прелистувач; корисниците уживаат во беспрекорна навигација без никакви прекини/одвлекувања.

Па зошто да чекаме? Преземете го CustomSearch Safari Extension денес и преземете ја контролата врз вашето искуство со прелистување!

Целосни спецификации
Издавач Side Tree Software
Страница на издавачи http://sidetree.com/
Датум на издавање 2012-11-27
Датум на додавање 2013-05-11
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 1.3.2
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7/10.8
Барања Safari 5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 684

Comments:

Најпопуларни