FormEntry for Mac

FormEntry for Mac 2.3

Опис

FormEntry за Mac е моќен пакет алатки за развој што ви овозможува да креирате продуктивни и визуелно привлечни апликации за iPad, iPhone или iPod touch. Без разлика дали сте искусен развивач на софтвер или почетник, FormEntry го олеснува создавањето на сопствени апликации без никакво знаење за кодирање.

Дизајниран имајќи ја предвид едноставноста, FormEntry е интуитивен софтвер за Mac кој може да претвори секого во автор на апликација. Со неговиот кориснички интерфејс и функционалноста со влечење и спуштање, можете брзо да креирате форми и да ги приспособувате за да одговараат на вашите потреби. Не ви се потребни никакви програмски вештини или техничка експертиза за да ја користите оваа алатка.

Една од најдобрите работи за FormEntry е тоа што го користи екосистемот на Mac, iPad, iPhone и iPod touch за да ги оживее вашите апликации базирани на форма. Ова значи дека вашите апликации беспрекорно ќе се интегрираат со другите уреди на Apple и ќе обезбедат беспрекорно корисничко искуство на сите платформи.

FormEntry нуди низа карактеристики што го прават да се издвојува од другите развојни алатки на пазарот. На пример:

- Едноставен дизајн: интерфејсот е чист и ненаместен за да можете да се фокусирате на создавање форми со одличен изглед.

- Лесен за користење: не ви треба никакво знаење за кодирање или техничка експертиза за да ја користите оваа алатка.

- Повеќе опции за извоз на податоци: вашите корисници можат да испраќаат податоци преку HTTP Post, JSON, PDF, е-пошта CSV TXT.

- FTP Transmittal Plug-in: FTP Transmittal Plug-in за купување во апликација им овозможува на вашите корисници на iOS да објавуваат податоци од формуларот директно на оддалечените FTP сервери.

Со овие карактеристики што ви се на располагање, можете да креирате сопствени формулари за различни цели, како што се анкети, формулари за повратни информации или формулари за регистрација за кратко време.

FormEntry, исто така, доаѓа со одлична корисничка поддршка од неговите развивачи кои се секогаш достапни кога е потребно. Тие нудат сеопфатна документација за тоа како ефективно да го користат нивниот производ, како и видео упатства кои го олеснуваат учењето!

Во заклучок,

Ако барате лесна за употреба развојна алатка која ви овозможува да изградите продуктивни апликации без никакво знаење за кодирање, тогаш не гледајте подалеку од FormEntry за Mac! Со својот едноставен дизајн и повеќекратните опции за извоз, вклучително и функцијата за приклучок за пренос на FTP - овој софтвер има се што им е потребно и на искусни програмери и на почетници!

Целосни спецификации
Издавач Widget Press
Страница на издавачи http://www.widgetpress.com
Датум на издавање 2013-05-23
Датум на додавање 2013-05-23
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за соработка
Верзија 2.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9
Барања FormEntry Touch to deliver your form apps from FormEntry to any iOS device.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 832

Comments:

Најпопуларни