Joystick Mapper for Mac

Joystick Mapper for Mac 1.1.1

Mac / Chibata Creations / 12884 / Целосни спецификации
Опис

Joystick Mapper за Mac е моќна апликација која ви овозможува да ги конфигурирате вашите џојстици или подлоги за игра за да симулираат копчиња на тастатурата, движење на глувчето, кликнување на глувчето и лизгање на глувчето. Со овој софтвер, можете да контролирате која било апликација или игра користејќи го вашиот џојстик или гејмпад дури и ако нема вградена поддршка.

Овој софтвер е одличен придружник за стрелците во прво лице (FPS), Flash Games, Media Players и други апликации кои бараат прецизна контрола. Работи одлично со различни играчки подлоги, вклучувајќи Xbox 360 и Ps3.

Joystick Mapper за Mac е лесен за користење и доаѓа со кориснички интерфејс. Можете лесно да ги мапирате копчињата на вашиот џојстик или гејмпад на одредени копчиња на тастатурата или движења на глувчето. Ова овозможува да се играат игри што не се дизајнирани за џојстици или табли за игри.

Една од најдобрите карактеристики на Joystick Mapper за Mac е неговата способност да креира сопствени профили. Можете да креирате различни профили за различни игри и апликации. Ова значи дека не мора да го реконфигурирате вашиот џојстик секогаш кога ќе се префрлате помеѓу игри.

Друга одлична карактеристика на Joystick Mapper за Mac е неговата способност да имитира повеќе џојстици одеднаш. Ова значи дека можете да користите повеќе џојстици во исто време во игрите што ги поддржуваат.

Joystick Mapper за Mac поддржува и напредни функции како што се инверзија на оската, мртви зони, прилагодување на чувствителноста и многу повеќе. Овие функции ви овозможуваат фино да ги прилагодите поставките за џојстикот така што тие да работат совршено со која било апликација или игра.

Покрај тоа, Joystick Mapper за Mac поддржува широк опсег на влезни уреди, вклучувајќи USB контролери, контролери Bluetooth, па дури и далечински управувачи за Wii! Ова го прави еден од најразновидните софтвери за мапирање со џојстик достапен на пазарот денес.

Генерално, Joystick Mapper за Mac е одличен избор ако барате моќен, но лесен за користење софтвер за мапирање на џојстик. Неговата компатибилност со различни влезни уреди заедно со неговите напредни функции го прават идеална алатка не само за гејмерите, туку и за професионалците на кои им е потребна прецизна контрола над нивните апликации.

Клучни карактеристики:

- Копчиња за мапи на вашиот џојстик/табла за игри

- Креирајте сопствени профили

- Емулирајте повеќе џојстици одеднаш

- Поддржува напредни функции како што се инверзија на оската и мртви зони

- Компатибилен со различни влезни уреди, вклучувајќи USB контролери и Bluetooth контролери

Целосни спецификации
Издавач Chibata Creations
Страница на издавачи http://chibatacreations.com
Датум на издавање 2013-05-25
Датум на додавање 2013-05-25
Категорија Возачи
Под категорија Контролери на игри
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 12884

Comments:

Најпопуларни