Kinemac for Mac

Kinemac for Mac 2.0.6

Опис

Дали барате моќен и интуитивен софтвер за 3D анимација за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Кинемак! Овој најсовремен софтвер е дизајниран да ви помогне да креирате неверојатни 3D и 2D анимации со леснотија, што го прави совршен избор за графички дизајнери, аниматори и видео продуценти.

Со Kinemac, можете да ги оживеете вашите идеи во реално време. Софтверот ви овозможува лесно да влечете и испуштате слики, текстови, филмови, песни, векторски логоа и 3D модели на сцената. Потоа можете да манипулирате со овие елементи во вашата анимација користејќи низа алатки кои се интуитивни и лесни за употреба.

Една од истакнатите карактеристики на Kinemac е неговата едноставност. За разлика од другите софтвери за анимација кои можат да бидат сложени и тешки за навигација, Kinemac е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење. Без разлика дали сте искусен аниматор или штотуку почнувате во светот на графичкиот дизајн, овој софтвер ќе ви помогне брзо и лесно да постигнете професионални резултати.

Друга клучна придобивка од користењето на Kinemac е неговата разновидност. Софтверот поддржува и 2D и 3D анимации, давајќи им на корисниците целосна креативна слобода кога станува збор за дизајнирање на нивните проекти. Можете исто така да увезувате датотеки од други популарни програми за дизајн како што се Adobe Illustrator или Photoshop.

Кога ќе дојде време да го извезете готовиот проект како филмска датотека или формат на датотека со низа слики (PNG), Kinemac го олеснува и овој процес. Со само неколку кликнувања на копче, можете да ги извезувате вашите анимации во резолуција до 4K - совршени за споделување на платформите за социјални медиуми како YouTube или Vimeo.

Kinemac е компатибилен со верзии на macOS кои се движат од 10 до macOS Monterey (12+), што го прави достапен и на машините базирани на силикон на Apple, како и на оние базирани на Интел! Ова значи дека без разлика до кој тип на Mac компјутер имате пристап - дали дома или на работа - нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста кога ја користите оваа моќна алатка за анимација!

Во краток преглед:

- Kinemac е лесна за употреба, но моќна алатка за анимација во реално време дизајнирана специјално за корисници на Mac.

- Поддржува и 2D и 3D анимации.

- Корисниците можат да увезуваат датотеки од други популарни програми за дизајн како што се Adobe Illustrator или Photoshop.

- Извезувањето на готови проекти во датотеки со филмови со резолуција до 4K резолуција трае само неколку кликања.

- Работи на сите модерни верзии на macOS, вклучувајќи ги и машините базирани на силикон на Apple

Целосни спецификации
Издавач Kinemac
Страница на издавачи http://www.kinemac.com
Датум на издавање 2022-01-25
Датум на додавање 2022-01-25
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 2.0.6
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 5795

Comments:

Најпопуларни