HotKeys for Mac

HotKeys for Mac 1.0

Опис

HotKeys за Mac е моќен софтвер за подобрување на работната површина кој ви овозможува лесно да испраќате команди со копчиња за кратенки до вашиот Mac. Со помош на неговата апликација за iOS, можете да доделувате копчиња со имиња и кратенки, што ќе ви го олесни извршувањето на дејствата на вашиот Mac без да морате да запомните сложени кратенки на тастатурата.

Ако сте некој кој поминува многу време работејќи на својот Mac, тогаш HotKeys за Mac е совршена алатка за вас. Дизајниран е да ви го олесни животот со поедноставување на процесот на извршување дејства на вашиот компјутер. Без разлика дали се работи за отворање апликација или извршување на команда, HotKeys за Mac ве покрива.

Една од најдобрите работи за HotKeys за Mac е неговата едноставност. Апликацијата е неверојатно лесна за употреба и не бара никакво техничко знаење или експертиза. Сè што треба да направите е да ја преземете и инсталирате апликацијата на вашиот iOS уред и да започнете да доделувате копчиња со имиња и кратенки.

Откако ќе доделите копчиња со имиња и кратенки, останува само да ги притиснете секогаш кога сакате да извршите дејство на вашиот Mac. Тоа е толку едноставно! Повеќе не мора да се сеќавате на сложените кратенки на тастатурата или да губите време во пребарување низ менијата за да го пронајдете она што го барате.

HotKeys за Mac, исто така, доаѓа со низа опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ја приспособите апликацијата според вашите потреби. Можете да изберете од различни стилови на копчиња, да ги менувате боите на копчињата, да ги прилагодувате големините на копчињата и многу повеќе.

Друга одлична карактеристика на HotKeys за Mac е неговата компатибилност со други апликации. Апликацијата работи беспрекорно со популарни апликации како Photoshop, Final Cut Pro X, Logic Pro X, Microsoft Office Suite и многу други.

Дополнително, HotKeys за Mac поддржува и повеќе јазици, вклучувајќи англиски (САД), англиски (ОК), француски (Франција), германски (Германија), италијански (Италија), јапонски (Јапонија), корејски (Јужна Кореја) португалски (Бразил) Руски (Советски Сојуз) шпански (Шпанија).

Севкупно, ако барате моќен софтвер за подобрување на работната површина што го поедноставува процесот на извршување дејства на вашиот компјутер, тогаш не гледајте подалеку од HotKeys For MAC!

Целосни спецификации
Издавач GameWeaver
Страница на издавачи http://
Датум на издавање 2013-05-31
Датум на додавање 2013-05-31
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 101

Comments:

Најпопуларни