iPubsoft iPhone Data Recovery for Mac

iPubsoft iPhone Data Recovery for Mac 2.1.5

Mac / iPubsoft Studio / 3838 / Целосни спецификации
Опис

iPubsoft iPhone Data Recovery за Mac е моќен софтвер кој обезбедува сеопфатно решение за враќање на изгубените или избришани податоци од вашиот iPhone. Тој е дизајниран да работи со сите модели на iPhone, вклучувајќи го и најновиот iPhone 5, и нуди силна компатибилност со најновата верзија на Mac OS X.

Со iPubsoft iPhone Data Recovery за Mac, можете лесно да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот iPhone поради различни причини како што се случајно бришење, оштетување на уредот, пад на системот, напад на вируси и многу повеќе. Програмата е способна да враќа различни типови датотеки, вклучувајќи контакти, историја на повици, СМС пораки, видеа, фотографии и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на iPubsoft iPhone Data Recovery за Mac е неговата способност да извлече претходни податоци од резервната копија на iTunes без поврзување на вашиот уред со вашиот компјутер. Ова значи дека дури и ако немате пристап до вашиот уред при рака или ако е оштетен до крај; сè уште можете да вратите важни информации како што се контакти и пораки.

Софтверот нуди и интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа да се движат низ процесот на обновување. Со само три едноставни чекори - Скенирај - Изберете - Обнови; можете брзо да ги вратите изгубените датотеки на вашиот уред.

Друга одлична карактеристика на iPubsoft iPhone Data Recovery за Mac е неговата функција за преглед која им овозможува на корисниците детално да ги прегледаат пронајдените податоци пред да одлучат кои од нив треба да се обноват. Ова заштедува време со елиминирање на непотребните процеси за обновување и осигурува дека се обновуваат само релевантните датотеки.

Покрај неговите моќни способности за обновување; iPubsoft iPhone Data Recovery за Mac може да се пофали и со брзи брзини на скенирање што им овозможува на корисниците брзо да ги завршат задачите за обновување без да се загрозат квалитетот или точноста.

Севкупно; ако барате сигурен и ефикасен начин за враќање на изгубените или избришаните податоци од вашите iOS уреди, тогаш не гледајте подалеку од iPubsoft iPhone Data Recovery за Mac. Со својата силна компатибилност со сите iOS уреди; интуитивен кориснички интерфејс; брзи брзини на скенирање и сеопфатна поддршка за датотеки - овој софтвер има сè што ви треба во еден пакет!

Целосни спецификации
Издавач iPubsoft Studio
Страница на издавачи http://www.ipubsoft.com
Датум на издавање 2013-06-07
Датум на додавање 2013-06-06
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 2.1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3838

Comments:

Најпопуларни