Machines at War 3 for Mac

Machines at War 3 for Mac 1.0

Mac / Isotope 244 Computer Games / 306 / Целосни спецификации
Опис

Machines at War 3 за Mac е возбудлива игра која ве води во авантура да истражувате затскриена воена лабораторија. По пристигнувањето, откривате дека сите научници се исчезнати, а објектот е ограбен. Истражувањето и строго доверливите доверливи експерименти никаде ги нема. Додека навлегувате подлабоко во мистеријата, сфаќате дека исчезнатите научници биле дел од Omicron иницијативата одговорна за развој на нови технологии.

Единствената трага за нивното исчезнување е мистериозната СМС порака на која пишува „Бевме принудени да го направиме тоа“. Исчезнувањето на тимот ја загрозува тајноста на неговото истражување, што потенцијално може да ја доведе вашата земја во хаотична паника. Сега имате задача да ја спасите Omicron Initiative и да ја заштитите нејзината тајна технологија од паѓање во погрешни раце.

Во Machines at War 3, играчите можат да уживаат во неограничени престрелки со случајни мапи и услови за победа. Со над 100 различни видови единици достапни за градење, играчите можат да ги откријат тајните на изгубениот истражувачки тим на Omicron Initiative во 21 епска мисија! Приклучете се на мултиплеер со четворица пријатели или командувајте со седум ОГРОМНИ мега единици.

Играта содржи над 130 различни типови на единици кои се движат од пешадија и бродови до џиновски мега единици. Покрај усовршувањето на вашите вештини во режимот на кампања, играчите можат да отворат случајна мапа и да искусат луди битки од 5.000 единици! Тестирајте ја вашата моќ во онлајн мултиплеер или играјте офлајн против противниците со вештачка интелигенција.

Со многу прилагодливи опции достапни во Machines at War 3, осигурајте се дека секоја игра е единствена; сакате да играте само со единици на земја? Да се ​​направи услов за победа специфична единица за смрт? Опциите се неограничени!

Време е да се вооружите и да се подготвите за војна! Со Машини во војна 3 за целосниот арсенал на поморски копнени сили на пешадиски авиони на Mac кои можат да се распоредат од играчите; тие ќе имаат се што им треба кога ќе дојде до борба против непријателите кои ја загрозуваат безбедноста на нашата нација.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Изградете над 130 типови единици и технологии: играчите имаат пристап до широк опсег на оружја, вклучително и копнени сили на пешадиски авиони што тие ги распоредуваат за време на играта.

Спаси ја иницијативата Омикрон во 21 мисија: играчите мора да се тркаат низ различни локации низ светот додека командуваат со своите трупи преку предизвикувачки мисии.

Командајте масивни битки: искусете епски битки со армии до 5000 единици.

Играјте неограничени престрелки на карти по случаен избор: уживајте во бескрајните часови играјќи на случајно генерирани карти со различни услови за победа.

Освојте четворица пријатели во борба со мултиплеер преку Интернет: Натпреварувајте се со други играчи онлајн или поканете ги пријателите за пријателско натпреварување!

Доминирајте со седум прекрасни мега-единици: командајте со седум огромни мега-единици способни да уништат сè што стои меѓу нив и победа!

Распоредете ги поморските копнени сили на пешадиски авиони со целосен арсенал за време на играта

Целосни спецификации
Издавач Isotope 244 Computer Games
Страница на издавачи http://www.isotope244.com/
Датум на издавање 2013-07-15
Датум на додавање 2013-07-15
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 306

Comments:

Најпопуларни