iGooSoft iTunes Recovery for Mac

iGooSoft iTunes Recovery for Mac 2.1.0

Mac / iGooSoft Studio / 853 / Целосни спецификации
Опис

iGooSoft iTunes Recovery за Mac е моќен и сигурен софтвер кој им помага на корисниците на iOS да ги вратат сите изгубени или избришани податоци од резервната копија на iTunes. Овој сè-во-едно софтвер за враќање на iPad, iPhone, iPod е дизајниран да им помогне на корисниците на уредите на Apple да ги обноват сите нивни важни датотеки, вклучително и фотографии (слика од камера, фотографии од прилози за пораки), контакти, видеа, гласовни белешки, белешки и обележувачи.

Со iGooSoft iTunes Recovery за Mac, можете лесно да ги вратите избришаните содржини од iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 4-та генерација (iPad со Retina дисплеј), iPad Mini со Retina дисплеј (iPad Mini 2), новиот iPad (iPad со Retina дисплеј), iPad 2-та генерација (iPad 2), iPod Touch 4-та генерација (iPod Touch) и други уреди на Apple.

Определување на карактеристиките:

1. Целосно бесплатно: iGooSoft Free Mac iTunes Recovery е потполно бесплатен. Не треба да плаќате ништо за да го користите овој софтвер.

2. Интерфејс лесен за употреба: Корисничкиот интерфејс на iGooSoft iTunes Recovery за Mac е многу едноставен и лесен за употреба. Дури и ако не сте технолошки познавач или немате претходно искуство во користење на софтвер за обновување податоци; сè уште можете да ја користите оваа алатка без никакви тешкотии.

3. Поддршка на сите верзии на iOS: Овој софтвер ги поддржува сите верзии на iOS, вклучувајќи iOS6.1.x/6.x/5.x/4.x итн., што значи дека може да се користи на речиси секој уред на Apple што работи на овие оперативни системи.

Зошто да изберете iGooSoft iTunes Recovery за Mac?

Постојат многу причини зошто треба да го изберете iGooSoft Free Mac iTunes Recovery наместо други слични производи достапни на пазарот денес:

1. Целосно е бесплатен: Како што беше споменато претходно; овој производ е потполно бесплатен што значи дека не треба да трошите пари за купување скапи алатки за обновување податоци.

2. Висока стапка на успех: со своите напредни алгоритми и моќна технологија за скенирање; iGooSoft iTunes Recovery за Mac има висока стапка на успех кога станува збор за враќање на изгубените или избришаните датотеки од резервните датотеки на вашите Apple уреди зачувани на тврдиот диск на вашиот компјутер.

3. Кориснички интерфејс: Корисничкиот интерфејс на оваа алатка е многу едноставен и лесен за користење, што ја прави идеална дури и за почетници корисници кои претходно немаат искуство во користење на алатки за обновување податоци.

Заклучок:

Севкупно; ако барате сигурна и ефикасна алатка која може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните датотеки од резервните датотеки на вашите уреди Apple складирани на хард дискот на вашиот компјутер, тогаш не гледајте подалеку од iGooSoft Free Mac iTunes Recovery! Со своите напредни карактеристики како што се високата стапка на успех; кориснички интерфејс; поддршка за сите верзии на iOS итн.; овој производ стана еден од најпопуларните избори меѓу корисниците на уреди на Apple ширум светот!

Преглед

iGooSoft iTunes Recovery за Mac ви овозможува да ги скенирате и извадите ставките од старите датотеки за обновување што сте ги зачувале на вашиот Mac. Ако имате стари слики, видеа, информации за контакт, текстуални пораки или други датотеки складирани во сликите за обновување од правење резервна копија на iPhone или iPad, оваа апликација ќе ви овозможи да ги извлечете и да ги преместите во поединечни папки на вашиот уред.

Кога ќе го отворите iGooSoft по брза инсталација, можете веднаш да започнете со пребарување низ датотеките за обновување. Тие ќе бидат наведени по уред и датум. Кликнете на која било од нив и веднаш ќе почне да ги пребарува и прикажува тие стари датотеки. Бевме импресионирани од неговата брзина. Додека на некои апликации им треба време за скенирање и прикажување стари датотеки, iGooSoft iTunes Recovery го прави тоа за само секунди, а извозот е скоро исто толку брз. Иако интерфејсот е прилично рудиментиран, не нуди многу опции на екранот, тој е многу функционален, овозможувајќи ви да правите сè што ви треба од овој почетен екран. Во секое време, изберете датотека и притиснете го копчето за обновување и таа ќе ја зачува на вашиот хард диск.

iGooSoft iTunes Recovery за Mac е бесплатен за обид, но ви овозможува само да вратите до 100 ставки, па ако обновувате голем обем на фотографии, можеби ќе треба прилично брзо да го надградите на платеното издание. Тоа, рече, работи непречено и многу ефикасно ја завршува работата како што е објавено.

Целосни спецификации
Издавач iGooSoft Studio
Страница на издавачи http://www.igoosoft.com
Датум на издавање 2013-07-20
Датум на додавање 2013-07-20
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 2.1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања Mac OS X 10.8(Mountain Lion), 10.7, 10.6
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 853

Comments:

Најпопуларни