PhoneAgent for Mac

PhoneAgent for Mac 1.7.3

Опис

PhoneAgent за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да управувате со телефонскиот именик, SMS пораките, MMS пораките, настаните во календарот, задачите, темите и датотеките на вашиот телефон директно од вашиот Mac компјутер. Со PhoneAgent за Mac, можете лесно да читате именици од меморијата на телефонот, а продолжениот именик на SIM картичката со повеќе броеви и текстови е поддржан за уредување. Можете исто така да прикачувате и бришете записи од именикот, како и да влечете контакти од SIM-картичката во телефонскиот именик за меморија и обратно.

Една од најкорисните карактеристики на PhoneAgent за Mac е неговата способност да увезува контакти директно од адресарот на Apple. Ова го олеснува чувањето на сите ваши информации за контакт на едно место без да мора рачно да го внесувате секој контакт во телефонот.

Извезувањето и увозот на контакти како vCard е исто така поддржано од PhoneAgent за Mac. Оваа функција го олеснува споделувањето информации за контакт со други или резервната копија на важни контакти во случај нешто да се случи со вашиот уред.

Друга одлична карактеристика на PhoneAgent за Mac е предупредувањето за дојдовен повик на екранот на компјутерот. Ова значи дека кога некој ќе ве повика на вашиот мобилен уред, на екранот на вашиот компјутер ќе се појави известување за да не пропуштите ниту еден важен повик додека работите.

СМС-пораките е уште една област каде што PhoneAgent за Mac се истакнува. Стандардните и флеш СМС пораките се поддржани од овој софтвер, како и испраќањето СМС пораки до повеќе примачи одеднаш. Функцијата QuickFind го олеснува наоѓањето конкретни записи во телефонскиот именик кога испраќате СМС пораки.

Читањето СМС пораки од телефонот (одговарање, препраќање или бришење) никогаш не било полесно отколку со интуитивниот интерфејс на PhoneAgent за Mac. Можете дури и да зачувувате СМС пораки директно и на самиот уред или на архивираните папки на тврдиот диск за да бидат секогаш достапни кога е потребно.

Во овој софтверски пакет се вклучени и можностите за испраќање MMS пораки кои им овозможуваат на корисниците да креираат MMS-пораки комплетни со слики звучни текстуални слајдови зграпчувајќи слики за снимање звук на Apple iSight камера Unicode поддржува меѓународни знаци во живо преглед на составена порака

Функциите за управување со календарот се уште една силна страна на PhoneAgent за Mac што им овозможува на корисниците да додаваат уредување настани директно увезуваат настани во календарот Apple iCal увезува vCal датотеки извезува настани од календари vCal датотеки влечење настани во календарот десктоп iCal влечење датотеки vCal

Функциите за управување со задачи им овозможуваат на корисниците да додаваат задачи за уредување директно увезуваат ставки за да се направат Apple iCal задачи за влечење на Apple iCal задачите на Apple iCal увезуваат извозни датотеки vCal

Создавање теми уредување сопствени теми нивно поставување едноставни елементи на тема уредувач на слики Размена на датотеки преземање слики звуци игри теми други датотеки испраќање директно бришење копирање слики од iPhoto WAP обележувачи поставување обележувачи Safari

Конечно, белешките за пишување белешки што ги поставуваат на уреди се направени едноставно благодарение повторно на интуитивниот интерфејс што го нуди оваа моќна алатка за продуктивност.

Како заклучок, ако барате сеопфатно решение кое ви овозможува да управувате со сите аспекти на мобилната комуникација директно од околината на macOS, тогаш не гледајте подалеку од Phone Agent For MAC!

Целосни спецификации
Издавач MacMedia
Страница на издавачи http://www.macmedia.sk/
Датум на издавање 2013-07-28
Датум на додавање 2013-07-28
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.7.3
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4540

Comments:

Најпопуларни