Media Mover for Mac

Media Mover for Mac 1.2

Опис

Media Mover за Mac: Крајното решение за организирање на вашата медиумска библиотека

Дали сте уморни од тоа да имате преполна медиумска библиотека со датотеки расфрлани насекаде? Дали се борите да ја следите вашата колекција на видеа и ви е тешко да ги организирате на начин што има смисла? Ако е така, тогаш Media Mover за Mac е совршено решение за вас.

Media Mover е моќна апликација за Mac која го поедноставува процесот на копирање или преместување медиумски датотеки со преименување и реорганизирање на видео датотеките врз основа на нивните имиња на датотеки. Ова ви помага да ја одржувате вашата медиумска библиотека уредна, што им олеснува на медиумските центри како што е Plex Media Center да ја организираат вашата колекција на видеа.

Со Media Mover, сè што треба да направите е да ѝ кажете на апликацијата каде се наоѓа вашата постоечка папка за ТВ филмови и кои дејства да ги извршите со избраните датотеки. Откако ќе го поставите, едноставно испуштете ги медиумските датотеки или папките на прозорецот или иконата на апликацијата и оставете ја да ја заврши целата работа за вас.

Но, што го издвојува Media Mover од другите слични апликации на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Организација на датотеки без напор

Media Mover се грижи за организирање на вашата медиумска библиотека со автоматско преименување и реорганизирање на видео датотеките врз основа на нивните имиња на датотеки. Ова значи дека наместо да имаат случајни имиња на датотеки како „video001.mp4“ или „movie_2019-01-01.mkv“, тие ќе бидат преименувани според нивниот наслов, број на сезона, број на епизода, година на издавање итн., што ќе ги олесни идентификувајте се на прв поглед.

Приспособливи поставки

Media Mover им овозможува на корисниците да ги приспособат поставките според нивните преференции. Можете да изберете кои типови видеа да се преместуваат или копираат (на пр., само филмови), да наведете како треба да се организираат (на пр., по жанр), да поставите правила за конвенции за именување (на пр., користење на броеви на епизоди) и друго.

Лесен за употреба интерфејс

Корисничкиот интерфејс во Media Mover е интуитивен и јасен. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство со слични апликации; само влечете и спуштете ги вашите медиумски датотеки на нивниот прозорец или икона, изберете кои дејства сакате да ги извршите (копирајте/преместувајте/преименувате), притиснете „Start“, седнете и опуштете се додека го прави своето магија!

Компатибилност со популарни видео формати

Media Mover ги поддржува најпопуларните видео формати како MP4, MKV, AVI, MOV меѓу другите. Исто така, работи беспрекорно со популарните услуги за стриминг како Netflix и Amazon Prime Video што им овозможува на корисниците кои преземале содржина од овие платформи на лесен начин да ги организираат во нивните лични библиотеки.

Во заклучок,

Ако барате ефикасен начин да управувате со вашата растечка колекција на филмови и ТВ емисии без да трошите часови за рачно организирање на секоја датотека поединечно, тогаш не гледајте подалеку од Media Mover! Со неговите приспособливи опции за поставки во комбинација со интерфејсот што е лесен за користење, го прават овој софтвер идеален избор без разлика дали почетниците корисник штотуку почнуваат да управуваат со збирките на дигитални содржини ИЛИ искусен корисник кој гледа на моќниот корисник го насочува работниот тек кога обработува големи количини на податоци брзо ефикасно, можно!

Целосни спецификации
Издавач ilia
Страница на издавачи http://www.ilialang.com/
Датум на издавање 2013-08-03
Датум на додавање 2013-08-03
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за инвентар за дома
Верзија 1.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 77

Comments:

Најпопуларни