The Ocean Blooms for Mac

The Ocean Blooms for Mac 1.0

Mac / Two Tangled Trees / 72 / Целосни спецификации
Опис

The Ocean Blooms за Mac е возбудлива аркадна игра за избегнување на играта која ве води на возбудливо патување за да ги истражите длабочините на океаните и да собирате цвеќиња. Играта нуди уникатно и привлечно искуство во игра што ќе ве држи приврзани со часови.

Како што ја започнувате вашата авантура, водите можеби изгледаат мирни на плажата, но додека се фрлате подлабоко во морето, ве чекаат опасности. Ќе треба да избегнувате пречки и непријатели додека собирате цвеќиња за да напредувате низ секое ниво. Со вкупно шест нивоа, има многу содржини за да ве забавуваат.

Ocean Blooms нуди три нивоа на тежина: лесно, средно и тешко. Ова значи дека играчите од сите нивоа на вештини можат да уживаат во играта со свое темпо. Без разлика дали сте искусен гејмер или нов во аркадни игри, The Ocean Blooms има по нешто за секого.

Една од истакнатите карактеристики на The Ocean Blooms е неговата неверојатна графика и извонредните звучни ефекти. Подводниот свет е прекрасно прикажан со живописни бои и детални текстури кои го оживуваат. Звучните ефекти се исто така врвни, додавајќи дополнителен слој на потопување додека ги истражувате длабочините.

Покрај неговата привлечна игра и импресивните визуелни слики, The Ocean Blooms нуди и многу вредност за репродукција за оние кои сакаат да бараат високи резултати. Секое ниво има своја табла на водачи каде играчите можат да се натпреваруваат едни против други за да се фалат.

Генерално, ако барате возбудлива аркадна игра со прекрасна графика и извонредни звучни ефекти, тогаш не гледајте подалеку од The ​​Ocean Blooms за Mac. Со својата единствена механика на игра и вредност за повторување, оваа игра сигурно ќе обезбеди часови забава за гејмерите од сите возрасти!

Целосни спецификации
Издавач Two Tangled Trees
Страница на издавачи http://www.two-tangled-trees.com
Датум на издавање 2013-08-10
Датум на додавање 2013-08-10
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања OS: Mac OS X 10.4 or newer Processor: Intel
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 72

Comments:

Најпопуларни