Adobe Premiere CS Update for Mac

Adobe Premiere CS Update for Mac 6.05

Mac / Adobe Systems / 14548 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте уредник на видео, знаете колку е важно да имате сигурен софтвер кој може да се справи со сите ваши потреби. Adobe Premiere Pro е вистински избор за многу професионалци во индустријата, а со најновото ажурирање е уште подобро од порано.

Ажурирањето на Adobe Premiere Pro CS 6.0.5 обезбедува важна поправка на поставките за адресирање и излезни точки во изворниот монитор. Ова ажурирање се препорачува за сите корисници кои сакаат да се погрижат да ја имаат најстабилната верзија на овој моќен софтвер за уредување видео.

Што има ново во Adobe Premiere Pro CS 6.0.5?

Ова последно ажурирање вклучува неколку поправени грешки и подобрувања што го прават користењето на Adobe Premiere Pro уште поефикасно и поефективно.

Една од најзначајните промени е поврзана со поставувањето и излезните точки во изворниот монитор. Претходно, имаше проблеми со неправилно зачувување на овие поставки или неприменување при извоз на вашиот проект. Со ова ажурирање, тие проблеми се решени, осигурувајќи дека вашите уредувања се секогаш точни.

Дополнително, има неколку други поправени грешки вклучени во ова издание кои се однесуваат на различни проблеми со стабилноста во самиот софтвер.

Зошто да изберете Adobe Premiere Pro?

Adobe Premiere Pro долго време е омилен меѓу професионалните уредувачи на видео поради неговиот робустен сет на функции и леснотијата на користење. Без разлика дали работите на краток филм или долгометражен филм, овој софтвер може да се справи со сето тоа.

Некои од неговите клучни карактеристики вклучуваат:

- Уредување со повеќе камери: лесно префрлајте се помеѓу повеќе агли на камерата додека ја уредувате вашата снимка.

- Напредни аудио алатки: приспособете ги нивоата, додавајте ефекти и мешајте аудио записи директно во временската линија.

- Корекција на боја: фино прилагодете ги боите користејќи вградени алатки или приклучоци од трети страни.

- Шаблони за графички движења: додајте анимирани наслови и графики на вашите видеа без да ја напуштите апликацијата.

- Интеграција со други апликации на Adobe: беспрекорно се движите помеѓу Photoshop, After Effects, Audition и други апликации на Creative Cloud додека работите на вашиот проект.

Севкупно, ако барате моќно, но сепак практично решение за уредување видео кое може да се справи со секој проект што ќе го фрлите - од основни резови до сложени визуелни ефекти - тогаш не гледајте подалеку од Adobe Premiere Pro.

Како се споредува со други софтвери за уредување видео?

Има многу различни опции кога станува збор за избор на софтвер за уредување видео – некои бесплатни, а некои платени – но малкумина нудат толкава флексибилност како Adobe Premiere Pro.

Во споредба со другите популарни опции како Final Cut Pro X или DaVinci Resolve Studio (и двете платени), понудата на Adobe се издвојува благодарение на беспрекорната интеграција со другите апликации на Creative Cloud како Photoshop или After Effects (исто така платени).

Иако Final Cut може да биде поинтуитивен за корисниците на Mac кои ги претпочитаат производите на Apple во целина (а DaVinci Resolve можеби е подобро прилагоден за конкретно оценување на бои), ниту еден не нуди толку многу разновидност како она што ќе го најдете во комплетот алатки на Premieres во целина.

Заклучок

Како заклучок - ако барате сигурен софтвер за уредување видео што ќе ви помогне да ги подобрите вашите проекти од добар до одличен - тогаш не гледајте подалеку од adobe premiere pro cs 6! Со своите напредни функции, како што се поддршката за повеќе камери и графички шаблони за движење, во комбинација со интерфејсот што е лесен за употреба, го олеснува создавањето на зачудувачки видеа полесно од кога било досега! И сега, благодарение на неодамнешните ажурирања, вклучително и подобрена стабилност и поправени грешки - никогаш немало подобро време да започнете да го користите adobe premiere pro cs 6 денес!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2013-08-30
Датум на додавање 2013-08-30
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 6.05
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 14548

Comments:

Најпопуларни