Panda Global Protection for Mac

Panda Global Protection for Mac 2014

Mac / Panda Security / 654 / Целосни спецификации
Опис

Panda Global Protection за Mac е безбедносен софтвер кој обезбедува максимална заштита за сите ваши уреди. Без разлика дали се поврзувате на интернет користејќи компјутер, Mac, таблет или паметен телефон, Panda Global Protection 2014 гарантира дека сите ваши податоци се заштитени без оглед на уредот или оперативниот систем што се користи.

Овој софтвер нуди сеопфатна заштита од вируси и други закани за секој уред во вашиот дом, вклучувајќи компјутери, Mac и паметни телефони и таблети со Android. Исто така, обезбедува заштита на идентитетот од сајбер-криминалци кои може да се обидат да ги украдат вашите лични информации на интернет.

Една од клучните карактеристики на Panda Global Protection 2014 е неговата способност да го заштити вашето семејство од несоодветна веб-содржина. Со овој софтвер инсталиран на вашите уреди, можете да бидете сигурни дека вашите најблиски се безбедни од штетни веб-локации и онлајн предатори.

Освен што ја штити безбедноста на вашето семејство на интернет, Panda Global Protection 2014 ги штити и вашите документи и доверливи податоци за да можете да се опуштите знаејќи дека сите ваши приватни датотеки се безбедни од љубопитните очи.

Ако ви здосади да се занимавате со бавни компјутери или да ви снема простор на хард дискот, тогаш овој софтвер ве опфати. Го оптимизира и ажурира вашиот компјутер без да бара никаков напор од ваша страна. Кажете им збогум на сините екрани и другите фрустрирачки проблеми!

Panda Global Protection 2014 е компатибилен со најновите Mac, како и со уредите iPad, iPhone и iPod touch кога се поврзани. Ќе уживате во новото модерно корисничко искуство во согласност со најновите оперативни системи и платформи без да ви треба техничка експертиза.

Инсталирањето на Panda Global Protection 2014 е лесно - едноставно инсталирајте го еднаш на секој уред што го користат членовите на домаќинството - потоа заборавете на вирусите и другите закани! Ова моќно безбедносно решение прави сè за вас за да можете да се фокусирате на она што е најважно: уживање во животот без да се грижите за сајбер заканите.

Генерално, ако барате ефикасен начин да се заштитите од компјутерски криминал додека сите ваши уреди работат непречено - не гледајте подалеку од Panda Global Protection за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Panda Security
Страница на издавачи http://www.pandasecurity.com
Датум на издавање 2013-09-04
Датум на додавање 2013-09-04
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 2014
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Mac OS X (10.6 or later) Mac computer with Intel Core 2 Duo processor 200 MB free space Internet connection
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 654

Comments:

Најпопуларни