IDAutomation Code39 Barcode Font for Mac

IDAutomation Code39 Barcode Font for Mac 13.09

Опис

IDAutomation Code39 Barcode Font за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците лесно да печатат баркодови со огромна точност. Оваа нова Mac верзија на најпопуларниот фонт на IDAutomation вклучува технологија за патент, вградена во фонтот за печатење на исклучително прецизни баркодови од ANSI степен А. Со верзиите TrueType, PostScript и OpenType обезбедени и за OSX и за Classic Macintosh апликации, овој софтвер е разноврсен и може да се користи на повеќе платформи.

Овој пакет вклучува примери за Microsoft Excel и Word, FileMaker Pro, OpenOffice Calc and Writer, iWork Numbers и Pages. Демо верзијата на софтверот е целосно функционална, но содржи воден печат во горниот дел од бар-кодот. За цели на тестирање, успешно скенирање може да се добие со скенирање на долната површина на бар-кодот што не содржи воден жиг.

Со купување на лиценцата за програмери или погоре, корисниците ќе добијат целосен сет на веб-фонтови вклучени во формати WOFF, EOT и SVG за лесно прикажување бар-кодови во кој било веб-прелистувач. Оваа функција им олеснува на бизнисите да го интегрираат својот систем за баркодови во нивната веб-страница или онлајн продавница.

Фонтот за баркод IDAutomation Code39 за Mac е суштинска алатка за бизниси кои бараат прецизни способности за печатење баркод. Нуди лесен за користење интерфејс со едноставни инструкции за инсталација што го прави достапен дури и за оние кои не се запознаени со технологијата.

Една од главните предности на користењето на овој софтвер е неговата способност да произведува висококвалитетни баркодови кои ги задоволуваат индустриските стандарди. Баркодовите ANSI степен А произведени од овој софтвер се многу сигурни што значи дека можат брзо да се скенираат без грешки или одложувања.

Друга придобивка од користењето на овој софтвер е неговата компатибилност со различни апликации како што се Microsoft Excel и Word, FileMaker Pro, OpenOffice Calc и Writer како и iWork Numbers и Pages. Ова им олеснува на корисниците да го интегрираат својот систем за баркодови во постоечките работни текови без да мораат да учат нови програми или процеси.

Понатаму, со неговата поддршка за повеќе платформи, вклучително и OSX и Classic Macintosh апликации, заедно со обезбедени верзии TrueType, PostScript и OpenType; корисниците имаат флексибилност при изборот на платформата што сакаат да ја користат врз основа на нивните специфични потреби.

Во заклучок; ако барате ефикасен начин за печатење висококвалитетни баркодови на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од фонтот за баркод IDAutomation Code39! Со своите напредни функции, како што е технологијата што чека на патент, вградена во фонтови, обезбедувајќи точност при производство на кодови за квалитет ANSI степен А; компатибилност со различни апликации како што се Microsoft Excel и Word, меѓу другите, плус поддршка на различни платформи, вклучително и OSX и Classic Macintosh апликации - нема подобар избор од оваа моќна алатка за графички дизајн!

Целосни спецификации
Издавач IDAutomation
Страница на издавачи http://www.idautomation.com/
Датум на издавање 2013-09-09
Датум на додавање 2013-09-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фонтови
Верзија 13.09
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1976

Comments:

Најпопуларни