Photoshop Manga Effect Plugin (PPC Edition) for Mac

Photoshop Manga Effect Plugin (PPC Edition) for Mac 2.8

Опис

Photoshop Manga Effect Plugin (PPC Edition) за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците да генерираат специјални ефекти кои вообичаено се користат во стриповите. Овој приклучок софтвер работи беспрекорно со Adobe Photoshop, дозволувајќи им на корисниците да ја поедностават вообичаената процедура за ракопис што одзема многу време на минимум.

Со овој приклучок, корисниците можат да создадат уникатни специјални ефекти слични на цртани филмови кои се карактеристични за дигиталните содржини како пролетен дожд и магла. Софтверот доаѓа со различни функции како што се Speed ​​Line, Radial Lines, Flash, Glance и Magic Effect. Овие карактеристики им овозможуваат на корисниците да додадат воздух на брзина на сите предмети или да ги свртат сите погледи во една точка.

Една од најзначајните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да генерира специјални ефекти брзо и продуктивно. Корисниците можат да поставуваат параметри над деталите и да постигнат уникатни резултати за кратко време. Оваа функција го прави идеална алатка за стрип уметници кои сакаат да заштедат време додека создаваат висококвалитетна содржина.

Функцијата Speed ​​Line им овозможува на корисниците да додаваат линии за движење кои на нивните предмети им даваат воздух на брзина сè за нив. Со оваа функција, уметниците можат да создаваат динамични слики што пренесуваат движење без напор.

Радијалните линии се уште една корисна карактеристика што им овозможува на уметниците да ги свртат сите погледи во една точка со додавање на радијални линии околу фокусната точка на нивниот објект. Овој ефект го привлекува вниманието кон центарот на објектот и создава чувство на фокус.

Блицот е уште една возбудлива карактеристика што им овозможува на уметниците да ја покажат менталната состојба на нивниот предмет со додавање балон околу него. Балонот содржи текст или симболи кои ги претставуваат мислите или емоциите на предметот.

Други ефекти достапни во овој приклучок се Glance и Magic Effect. Ефектот Glance додава сјај или ефект на сјај околу објектот, додека Magic Effect додава магичен допир создавајќи блескави топчиња околу него.

Генерално, додатокот Photoshop Manga Effect Plugin (PPC Edition) за Mac е одлична алатка за стрип уметници кои сакаат да создаваат висококвалитетна содржина брзо и ефикасно. Неговиот кориснички интерфејс им го олеснува на почетниците, додека неговите напредни функции добро се грижат за професионалците кои бараат поголема контрола врз нивната работа.

Како заклучок, ако барате моќен софтвер за графички дизајн со исклучителни способности кога станува збор за генерирање специјални ефекти кои вообичаено се користат во стриповите, тогаш не гледајте подалеку од додатокот Photoshop Manga Effect (PPC Edition) за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Tanaka Yusuke
Страница на издавачи http://www.tnksoft.com/
Датум на издавање 2013-09-12
Датум на додавање 2013-09-12
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 2.8
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 926

Comments:

Најпопуларни