Keystroke Capture Software for Mac

Keystroke Capture Software for Mac 5.4.1.1

Mac / www.keystrokecapture.net / 41 / Целосни спецификации
Опис

Софтверот за снимање со тастатура за Mac е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да ги следите сите компјутерски активности на вашиот Apple Macintosh компјутер. Овој напреден софтвер е дизајниран да ги следи трагите на онлајн апликациите, вметнувањата на USB преносливи медиуми, посетените веб-локации, напишаните текстови и многу повеќе. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, Keystroke Capture Software за Mac е суштинска алатка за мрежните администратори во интернет кафулињата или компјутерските лаборатории кои треба да ги следат сите активности што ги вршат надворешни корисници на нивните Apple Macintosh системи.

Една од клучните придобивки на софтверот за снимање со тастатура за Mac е неговата способност да снима удари во реално време. Ова значи дека можете да видите што точно некој пишува на вашиот Apple Macintosh компјутер додека го пишува. Без разлика дали се работи за е-порака, објава на социјалните мрежи или внесување лозинка, овој софтвер прецизно и прецизно го доловува секое притискање на тастатурата.

Покрај снимањето на притискање на тастатурата, Keystroke Capture Software for Mac ги следи и трагите од онлајн апликациите. Ова вклучува информации за тоа кои апликации се користат и колку често им се пристапува. Со овие информации на дофат на раката, можете лесно да ги идентификувате сите неовластени апликации што може да се извршуваат на вашиот систем.

Друга важна карактеристика на софтверот за снимање со тастатура за Mac е неговата способност да ги следи вметнувањата на отстранливи медиуми преку USB. Ова значи дека ако некој вметне USB-диск во вашиот компјутерски систем Apple Macintosh, софтверот ќе сними информации за уредот, вклучувајќи го неговото име и серискиот број. Можете исто така да поставите предупредувања така што ќе бидете известени секогаш кога ќе се вметне нов уред во вашиот систем.

Софтверот за снимање со притискање на тастатурата за Mac, исто така, ги следи посетените веб-локации за да можете точно да видите на кои страници им е пристапено од вашиот компјутерски систем Apple Macintosh. Без разлика дали се работи за сајтови за социјални медиуми како Фејсбук или Твитер или почувствителни страници како банкарски портали или корпоративни интранет, овој софтвер лесно ја доловува секоја посета на веб-локација.

Можеби една од најкорисните карактеристики на софтверот за снимање со тастатура за Mac е неговата способност да снима напишани текстови. Ова вклучува сè, од е-пошта и инстант пораки до документи и табеларни пресметки создадени со користење на популарни алатки за продуктивност како Microsoft Office или Google Docs.

Севкупно, софтверот за снимање со тастатура за Mac нуди импресивен опсег на функции дизајнирани специјално имајќи ги предвид мрежните администратори. Неговите напредни способности го олеснуваат следењето на сите активности што ги вршат надворешни корисници на вашите Apple Machintosh системи, истовремено обезбедувајќи вредни увиди за тоа како овие системи се користат со текот на времето.

Ако барате сигурно безбедносно решение кое нуди сеопфатни можности за следење без да се загрозат перформансите или употребливоста, тогаш не гледајте подалеку од софтверот за снимање со тастатура за Мах!

Целосни спецификации
Издавач www.keystrokecapture.net
Страница на издавачи http://www.keystrokecapture.net
Датум на издавање 2013-09-19
Датум на додавање 2013-09-19
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за следење
Верзија 5.4.1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.6
Барања 512MB RAM, 8MB Disk Space for installation
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments:

Најпопуларни