4Media iPhone Contacts Transfer for Mac

4Media iPhone Contacts Transfer for Mac 1.2.11.20130921

Mac / 4Media Software Studio / 3189 / Целосни спецификации
Опис

4Media iPhone Contacts Transfer за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да направите резервна копија, увоз и извоз на контактите на вашиот iPhone на вашиот Mac компјутер. Со овој софтвер, можете лесно да управувате со вашите контакти и да ги чувате безбедни во случај на губење или оштетување на податоците.

Една од клучните карактеристики на 4Media iPhone Contacts Transfer е неговата способност да прави резервна копија од контактите на вашиот iPhone на вашиот компјутер. Ова значи дека можете лесно да ги вратите вашите контакти ако се изгубени или оштетени. Софтверот ги поддржува најпопуларните адресари, вклучувајќи ги контактите на Google, адресарот на Yahoo, Outlook и адресарот на Windows. Можете исто така да увезувате и извезувате контакти во csv и. формати на vcard од овие извори.

Покрај правењето резервна копија од контактите на вашиот iPhone, 4Media iPhone Contacts Transfer доаѓа со многу корисни функции за управување со нив на вашиот Mac компјутер. Можете да ги сортирате по име или датум на додавање, да барате конкретни информации за контакт користејќи клучни зборови или фрази и да ги избришете несаканите дупликати или застарени записи.

Софтверот е целосно компатибилен со iTunes 10.7 и најновите iPhone уреди, вклучувајќи iOS7, iPhone 5s и iPhone 5c. Ова значи дека можете лесно да ги префрлите сите ваши важни информации за контакт помеѓу уредите без никакви проблеми.

Севкупно, ако барате сигурен начин за резервна копија и управување со вашите контакти на iPhone на компјутер Mac, тогаш не гледајте подалеку од 4Media iPhone Contacts Transfer. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, тој е совршено решение за секој кој сака да ги зачува безбедни своите информации за контакт, а истовремено да може ефикасно да управува со нив на својот десктоп компјутер.

Клучни карактеристики:

- Направете резервна копија од сите ваши важни информации за контакт од уред со iOS

- Увоз извоз. датотеки csv/.vcard од популарни адресари

- Подреди по име/датум на додавање

- Пребарувајте користејќи клучни зборови/фрази

- Избришете ги дупликатите/застарените записи

- Целосно компатибилен со iTunes 10.7+ и најновите верзии на iPhone/iOS

Преглед

4Media iPhone Contacts Transfer за Mac ви овозможува беспрекорно да ги преместувате контактите помеѓу iOS и Mac преку поврзување или iTunes Wi-Fi конекција. Ова ви овозможува да направите резервна копија од вашите контакти, да ги организирате и управувате со нив на вашиот Mac или да преместувате нови контакти на вашиот iPhone од вашиот Mac полесно отколку што би можеле преку домашните алатки за управување со контакти.

По инсталирањето и отворањето на 4Media iPhone Contacts Transfer, ќе биде побарано да поврзете iPhone со вашиот компјутер, или со приклучување или отворање на iTunes и користење на Wi-Fi конекција. Откако ќе го направите тоа, ќе можете да ги видите вашите контакти на тој телефон и може да започнете или да ги преземате на вашиот компјутер или да додавате нови на уредот од вашите локални контакти. Можете да комуницирате со секаков вид контакт, вклучувајќи ги Google, Outlook и Yahoo на вашиот уред и процесот на пренос е многу брз помеѓу уредот и компјутерот. Откако ќе се најдат на вашиот компјутер, можете исто така да ги организирате или промените, а потоа да ги поставите на вашиот уред. Интерфејсот не е премногу комплициран и перформансите се солидни.

Ако ви треба алатка за управување со контакти која ќе ви овозможи да ги преместувате и уредувате вашите контакти од компјутер каде што е полесно да видите сè, размислете за преземање на 4Media iPhone Contacts Transfer за Mac. Можете да ја пробате целосната верзија бесплатно пред да одлучите да купите.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на 4Media iPhone Contacts Transfer за Mac 1.2.11.20130921.

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2013-09-27
Датум на додавање 2013-09-27
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.2.11.20130921
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3189

Comments:

Најпопуларни