Dubstep Kit Christmas Edition for Mac

Dubstep Kit Christmas Edition for Mac 1.0

Mac / App Code Source / 36 / Целосни спецификации
Опис

Dubstep Kit Christmas Edition за Mac е уникатен и иновативен софтвер за MP3 и аудио кој е совршен за празничната сезона. Овој софтвер ви овозможува да креирате сопствена божиќна музика на Dubstep DJ со мешање на широк опсег на Holiday Dubstep loops и one-shots заедно. Со овој софтвер, можете да ја ослободите вашата креативност и да произведувате висококвалитетна музика што ќе ја импресионира вашата публика.

Dubstep Kit Божиќното издание за Mac доаѓа со божиќни стерео аудио датотеки Dubstep со висока дефиниција од 384 192 kHz за преземање, за комерцијална употреба, сите 100% без авторски права, без купувања во апликација. Ова значи дека можете слободно да продавате свои музички миксови што го содржат ова аудио во него без никакви дополнителни трошоци или надоместоци.

Овој софтвер има масивни Dubstep божиќни ритами, циклуси, еднократни снимки и многу повеќе. Можете да ги измешате овие елементи заедно за да создадете уникатни песни кои сигурно ќе ги натераат луѓето да танцуваат на забави, клубови, настани со диџеи, места во живо, рејвови и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот кристално чист аудио квалитет. Звукот произведен од Dubstep Kit Christmas Edition за Mac е неверојатно јасен и остар благодарение на неговите аудио датотеки со висока дефиниција. Дополнително, графиката на мрежницата обезбедува оптимален интерфејс за мешање што го олеснува навигацијата низ различни елементи додека се произведува музика.

Режимот на цел екран, исто така, додава уште еден слој на погодност бидејќи ви овозможува да се фокусирате на создавање музика без никакво одвлекување на вниманието од други апликации или прозорци на екранот на вашиот компјутер.

Без разлика дали сте искусен диџеј или штотуку почнувате во светот на електронската денс музика (EDM), божиќното издание на Dubstep Kit за Mac има по нешто за секого. Лесниот за користење интерфејс го прави достапен дури и ако немате претходно искуство со производство на електронска денс музика (EDM).

Генерално, ако барате забавен начин да ширите радост за време на празничната сезона, истовремено создавајќи висококвалитетна електронска музика за танц (EDM), тогаш не гледајте подалеку од божиќното издание на Dubstep Kit за Mac!

Целосни спецификации
Издавач App Code Source
Страница на издавачи http://www.appcodesource.com
Датум на издавање 2013-10-14
Датум на додавање 2013-10-14
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $19.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 36

Comments:

Најпопуларни