Apple Workgroup Manager for Mac

Apple Workgroup Manager for Mac 10.9

Опис

Ако барате моќен мрежен софтвер кој може да ви помогне да управувате со вашите iOS и OS X системи, тогаш Apple Workgroup Manager за Mac е совршено решение за вас. Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците лесен за користење интерфејс кој им овозможува да ги конфигурираат и управуваат корисничките сметки, да спроведуваат ограничувања, да поставуваат политики за PIN и лозинка, да ги конфигурираат системските поставки и многу повеќе.

Една од клучните придобивки од користењето на Apple Workgroup Manager е неговата способност да работи беспрекорно со менаџерот на профили вклучен во OS X Server. Со Управувачот со профили, корисниците можат лесно да испорачуваат профили за конфигурација и управување со мобилни уреди (MDM) за Mac компјутери со OS X Mountain Lion, Lion, како и iOS уреди како што се iPad, iPhone и iPod touch.

Без разлика дали управувате со мала мрежа или опкружување на големо претпријатие со стотици уреди за управување на повеќе локации низ светот - Apple Workgroup Manager ве покрива. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики - овој софтвер го олеснува ажурирањето на вашите системи, истовремено обезбедувајќи максимална безбедност во секое време.

Значи, ако сте подготвени да ја преземете контролата врз вашата мрежна инфраструктура - преземете го Apple Workgroup Manager денес!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2013-10-23
Датум на додавање 2013-10-23
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 10.9
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 598

Comments:

Најпопуларни