Code 128 Universal Barcode Font for Mac

Code 128 Universal Barcode Font for Mac 13.09

Опис

Код 128 Универзален фонт за баркод за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој обезбедува компатибилност со сите страници со кодови на фонтови, земји, локални локации и оперативни системи, вклучително и двојни азиски верзии на Windows, како оние што се користат во Кина и Јапонија. Оваа имплементација е единствена затоа што другите фонтови Code 128 користат проширени ASCII знаци кои се различни во другите страници со кодови за фонтови, кои се разликуваат во зависност од поставката за земјата или локација во оперативниот систем.

Со овој софтвер, можете лесно да креирате висококвалитетни баркодови за вашите деловни потреби. Без разлика дали треба да генерирате бар-кодови за управување со залихи или етикети за испорака, овој софтвер ве опфати. Универзалниот фонт за баркод Code 128 ги поддржува сите типови формати на баркод, вклучувајќи UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8 и многу други.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата компатибилност со сите страници со кодови за фонтови. Ова значи дека без разлика на кој јазик или регион работи вашиот бизнис, можете да го користите овој софтвер за да генерирате баркодови без никакви проблеми. Вклучените верзии на фонтови се OpenType, TrueType, PostScript и PCL.

Друга одлична карактеристика на универзалниот фонт за баркод Code 128 е неговата леснотија на користење. Не треба да сте графички дизајнер или да имате посебни вештини за да го користите овој софтвер. Едноставно инсталирајте го на вашиот Mac компјутер и почнете да генерирате баркодови веднаш! Пакетот за преземање вклучува и инсталатери и за Mac и за Windows со примери.

Покрај неговите карактеристики за лесно користење и компатибилност, универзалниот фонт за баркод Code 128 нуди и одлична вредност за парите. Тоа е достапно решение кое обезбедува се што ви треба за брзо и лесно да креирате баркодови со професионален изглед.

Генерално, ако барате сигурен генератор на баркод кој е лесен за употреба и компатибилен со сите страници со кодови за фонтови, тогаш не гледајте подалеку од Код 128 Универзален фонт за баркод за Mac!

Целосни спецификации
Издавач IDAutomation
Страница на издавачи http://www.idautomation.com/
Датум на издавање 2013-10-28
Датум на додавање 2013-10-28
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фонтови
Верзија 13.09
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Support for TrueType, PostScript or PCL fonts
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 2969

Comments:

Најпопуларни