Deliveries for Mac

Deliveries for Mac 3.2.4

Опис

Испораки за Mac: Крајното решение за следење пакети

Дали сте уморни постојано да ја проверувате вашата е-пошта и да ги следите броевите за да видите дали вашиот пакет пристигнал? Дали сметате дека недостасувате испораки затоа што не сте го слушнале ѕвончето или сте заборавиле да ги проверите информациите за следење? Не гледајте подалеку од Испораки за Mac, врвното решение за следење пакети.

Со Испораки, можете да ги следите сите ваши пратки на една погодна локација. Главната листа дава резиме на сите ваши пратки и ги одбројува деновите до испораката. Изберете испорака за повеќе информации, вклучително и каде е на мапата. Можете дури и да ја прегледате веб-страницата на компанијата за испорака или лесно да ја споделите вашата пратка преку е-пошта, iMessage или AirDrop.

Но, тоа не е сè - Испораките исто така може да додадат проценети датуми на испорака во вашиот календар и да обезбедат додаток на Центарот за известувања за да можете брзо да ги проверувате пакетите без да ја отворите апликацијата. И ако треба да побарате стара испорака, нема проблем - сите претходни испораки се архивирани за лесно упатување.

Испораките поддржуваат десетици услуги, вклучувајќи UPS, FedEx, US Postal Service, DHL, TNT, Canada Post, City Link Royal Mail DPD и многу други. Можете дури и да ги следите нарачките од услуги како Amazon и Apple пред да се испорачаат (некои услуги се ограничени на одредени земји). Ако имате пакети од други услуги кои не се наведени во обемната база на податоци на Испораки, само изберете „Друго“ и внесете датум на испорака и веб-страница - Испораките ќе ја гледаат страницата и ќе ве известат кога ќе се промени.

И ако тоа не беше доволна погодност веќе спакувана во една апликација - Испораките се достапни и за iOS како универзална апликација која поддржува iPhone и iPad. Можете да ги синхронизирате вашите испораки помеѓу уреди со синхронизација на iCloud или Junecloud (ако креирате сметка).

Па зошто да чекаме? Преземете ги испораките денес од нашата веб-страница junecloud.com/services/deliveries-for-mac/ или од App Store на Apple!

Целосни спецификации
Издавач Junecloud
Страница на издавачи http://junecloud.com/
Датум на издавање 2020-09-24
Датум на додавање 2020-09-24
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 3.2.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 301

Comments:

Најпопуларни