OpenLink Express Edition ODBC Driver for Firebird for Mac

OpenLink Express Edition ODBC Driver for Firebird for Mac 6.3

Mac / OpenLink Software / 235 / Целосни спецификации
Опис

OpenLink ODBC Driver for Firebird (Express Edition) е моќна софтверска алатка дизајнирана да обезбеди беспрекорно поврзување помеѓу апликациите што се усогласени со ODBC и базите на податоци на Firebird. Овој двигател „Wire Protocol“ со повеќе нишки ја елиминира потребата од кој било софтвер за мрежно поврзување со клиенти специфичен за базата на податоци, што го прави идеално решение за бизниси од сите големини.

Без разлика дали користите Microsoft Excel, 4th Dimension, Omnis Studio, DB Visualizer или DB Designer, OpenLink ODBC драјверот за Firebird (Express Edition) обезбедува една компонента што може да се инсталира на вашата машина за да овозможи лесно поврзување со поддржаните бази на податоци. Со својот интуитивен интерфејс и кориснички карактеристики, овој драјвер е совршен и за почетниците и за искусни корисници.

Една од клучните придобивки на OpenLink ODBC драјверот за Firebird (Express Edition) е неговата способност да поддржува врски со Firebird 1.x до 2.x. Ова значи дека можете лесно да се поврзете со која било верзија на Firebird без да се грижите за проблеми со компатибилноста или други технички предизвици.

Дополнително, ова издание имплементира функционалност „пробај и купи“ што во голема мера ја поедноставува евалуацијата и овозможува непречено надградба до целосна лиценца по ниска почетна цена. Едноставно внесете го промотивниот код „ExpressPromo“ при купувањето и уживајте во ексклузивен попуст при купувањето.

Со своите напредни функции и робусни способности, OpenLink ODBC Driver for Firebird (Express Edition) е суштинска алатка за бизнисите кои сакаат да ги насочат процесите за управување со базата на податоци. Без разлика дали работите со големи збирки на податоци или сложени прашања, овој двигател обезбедува брзи и сигурни перформанси што ќе ви помогнат да завршите повеќе за помалку време.

Значи, ако барате моќно, но лесно за користење решение кое може да ви помогне брзо и ефикасно да се поврзете со вашите податоци, не гледајте подалеку од OpenLink ODBC драјвер за Firebird (Express Edition). Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач OpenLink Software
Страница на издавачи http://www.openlinksw.com/
Датум на издавање 2013-11-01
Датум на додавање 2013-11-01
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со бази на податоци
Верзија 6.3
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 235

Comments:

Најпопуларни