Amazon Cloud Player for Mac

Amazon Cloud Player for Mac 2.0.2

Опис

Amazon Cloud Player за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува лесно и удобно да купувате, репродуцирате, управувате и преземате сета ваша музика. Со својот интуитивен, иновативен дизајн, овој софтвер ја става вашата музика во првите редови на сè што правите. Без разлика дали сакате да ја организирате вашата музичка библиотека или да откриете нови изведувачи, Amazon Cloud Player за Mac ве покрива.

Една од истакнатите карактеристики на Amazon Cloud Player за Mac е неговата способност беспрекорно да се интегрира и со вашиот компјутер и со облакот. Ова значи дека сите ваши албуми, песни и плејлисти се секогаш на дофат на раката, без разлика каде сте. Без разлика дали сте на долг лет или само седите дома на каучот, овој софтвер го олеснува пристапот до сите ваши омилени песни.

Преземањето купувања на MP3 никогаш не било полесно благодарение на функцијата за преземање со еден клик на Amazon Cloud Player за Mac. Едноставно кликнете на копчето „преземи“ до која било песна или албум во вашата библиотека и таа ќе биде зачувана директно на хард дискот на вашиот компјутер. Ова значи дека дури и ако немате интернет конекција, сепак можете да уживате во сите ваши омилени песни без никакви прекини.

Друга одлична карактеристика на Amazon Cloud Player за Mac е неговата функционалност за инстант пребарување. Со овозможена оваа функција, никогаш не било полесно да пронајдете одредени песни или албуми во вашата библиотека. Едноставно внесете неколку клучни зборови поврзани со она што го барате и гледајте додека резултатите од пребарувањето се населуваат веднаш пред вашите очи.

Но, можеби една од најдобрите работи за Amazon Cloud Player за Mac е неговата способност беспрекорно да се интегрира со други уреди како паметни телефони и таблети. Со преземање на бесплатната апликација на овие уреди, корисниците можат лесно да пристапат до целата своја музичка библиотека од каде било во светот без да се грижат за рачно синхронизирање на нивните уреди.

Генерално, ако барате моќен MP3 плеер кој нуди беспрекорна интеграција помеѓу повеќе уреди, истовремено обезбедувајќи интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува организирањето и репродукцијата музика, тогаш не гледајте подалеку од Amazon Cloud Player за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Amazon.com
Страница на издавачи http://www.amazon.com
Датум на издавање 2013-11-02
Датум на додавање 2013-11-02
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.0.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 235

Comments:

Најпопуларни