iGooSoft FlipBook Creator for Mac

iGooSoft FlipBook Creator for Mac 1.0.5

Mac / iGooSoft Studio / 5624 / Целосни спецификации
Опис

iGooSoft FlipBook Creator за Mac е моќен софтвер дизајниран да им помогне на корисниците да создадат неверојатни прелистувачи со ефекти за вртење страници од PDF или датотеки со слики на Mac OS X. Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите статични PDF или датотеки со слики во интерактивни и привлечни дигитални публикации што може да се гледа на кој било уред.

Без разлика дали сте графички дизајнер, издавач, продавач или едукатор, iGooSoft FlipBook Creator за Mac обезбедува лесен и ефикасен начин за создавање на професионален изглед на flipbook без никакви вештини за кодирање. Софтверот доаѓа со кориснички интерфејс кој ви овозможува лесно да го приспособите вашиот flipbook.

Клучни карактеристики:

1. Конвертирајте PDF/Image-датотеки во Flipbook: со iGooSoft FlipBook Creator за Mac, можете лесно да ги конвертирате вашите PDF или датотеки со слики во интерактивни флипбук со ефекти за вртење страници. Софтверот поддржува различни формати на датотеки како што се JPG, PNG, GIF, TIFF и многу повеќе.

2. Приспособливи шаблони: Софтверот доаѓа со претходно дизајнирани шаблони кои ви овозможуваат да го приспособите изгледот и чувството на вашата флипбук според вашите преференции. Можете да изберете од различни теми и позадини или дури и да испраќате свои слики.

3. Уредувач на страници: Функцијата за уредувач на страници ви овозможува да додавате мултимедијални елементи како што се видеа, аудио клипови и слики за да ја подобрите интерактивноста на вашиот прелистувач.

4. Поставки за информации за книгата: можете да поставите информации за книгата како што се наслов, име на автор и опис користејќи ја функцијата за поставки за информации за книгата во софтверот.

5. Прилагодување на параметрите на сликата: можете да ги приспособите параметрите на сликата како што се осветленоста, контрастот и заситеноста користејќи ја функцијата за прилагодување параметри на сликата во софтверот.

6. Избор на боја на заднина: Имате целосна контрола врз бојата на позадината на секоја страница во вашиот flipbook користејќи ја оваа функција во iGooSoft FlipBook Creator за Mac.

7. Поддржани излезни формати: Излезните формати поддржани од овој софтвер вклучуваат HTML5 формат кој е компатибилен со сите модерни прелистувачи, вклучувајќи мобилни уреди како паметни телефони и таблети.

Придобивки:

1) Интерфејс лесен за употреба:

iGooSoft FlipBook Creator за Mac има интуитивен интерфејс што му олеснува на секој, без оглед на нивото на нивната техничка експертиза, да го користи ефективно без никакви тешкотии

2) рентабилно:

Ефективноста на овој производ го прави идеален избор во споредба со другите скапи алтернативи достапни на пазарот денес

3) Висококвалитетен излез:

Излезот произведен од iGooSoft FlipBook Creator за Mac е висококвалитетен што гарантира читателите да уживаат во читањето на секоја страница

4) Компатибилност:

Овој производ е компатибилен на повеќе платформи, вклучително и Windows PC што го прави достапен од каде било во секое време

Заклучок:

Како заклучок, iGooSoft FlipBook Creator за Mac е моќна алатка дизајнирана специјално за брзо и ефикасно создавање неверојатни дигитални публикации. Карактеристиките што ги нуди овој производ го прават да се издвојува меѓу неговите конкуренти, а исто така е рентабилен и лесен за корисникот. Неговата компатибилност низ повеќе платформи обезбедуваат пристапност од каде било и во секое време што го прави идеален избор без разлика каде може да се наоѓа. Затоа, ако со нетрпение очекувате да креирате висококвалитетни дигитални публикации, тогаш не гледајте подалеку од iGooSoft!

Целосни спецификации
Издавач iGooSoft Studio
Страница на издавачи http://www.igoosoft.com
Датум на издавање 2013-11-04
Датум на додавање 2013-11-04
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 1.0.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5624

Comments:

Најпопуларни