ImElfin Blu-Ray Copy for Mac

ImElfin Blu-Ray Copy for Mac 1.2.0

Опис

ImElfin Blu-Ray Copy for Mac: Крајното решение за вашите потреби за копирање Blu-ray

Дали сте уморни да се борите со заштитата од копирање кога се обидувате да направите резервна копија на вашите омилени Blu-ray филмови? Дали сакате сигурен и ефикасен софтвер кој може лесно да се справи со сите ваши потреби за копирање? Не гледајте подалеку од ImElfin Blu-Ray Copy за Mac, врвното решение за сите ваши потреби за копирање Blu-ray.

ImElfin Blu-Ray Copy за Mac е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува да снимате кој било Blu-ray филм на празен DVD/AVCHD диск, да копирате кој било Blu-ray на вашиот Mac или кој било празен Blu-ray диск, па дури и да направите резервна копија вашите омилени филмови на хард диск како папка. Со својата брза брзина и напредна технологија, ImElfin може да ги отстрани сите познати заштита од копирање, вклучително и најновите MKB v26 и шифрирање со автобус, BD-Live и UOP. И постојано ќе се ажурира за да ги отстрани најновите заштити и да работи со сите видови горилници и дискови.

Но, тоа не е се. ImElfin нуди и четири различни режими на копирање за да се задоволат различните потреби на корисниците: режимот Full Disc копира сè на оригиналниот диск; Режимот за главен филм го копира само главниот филм без додатоци; Режимот на клонирање создава копија од оригиналниот диск со точен сооднос 1:1; Режимот Write Data ви овозможува да ја приспособите сопствената содржина со избирање одредени поглавја или сегменти од повеќе извори.

И ако сте загрижени за губење на квалитетот за време на компресија, немојте да бидете. ImElfin може да го компресира BD-50 во BD-25 додека го одржува најдобриот можен квалитет на сликата и звукот. Плус, поддржува клонирање 3D/BD со истиот ефект како и оригиналниот диск.

Со својот кориснички интерфејс и лесни за користење функции, ImElfin е совршен и за почетниците корисници кои само сакаат едноставен начин за резервна копија на нивните филмови, како и за напредните корисници на кои им требаат повеќе опции за прилагодување. И бидејќи е дизајниран специјално за Mac OS X (вклучувајќи macOS Big Sur), беспрекорно се интегрира во вашиот систем без никакви проблеми со компатибилноста.

Па зошто да чекаме? Добијте ImElfin денес и почнете да уживате во бекап без проблеми на сите ваши омилени филмови!

Целосни спецификации
Издавач Im Elfin
Страница на издавачи http://www.imelfin.com
Датум на издавање 2013-11-19
Датум на додавање 2013-11-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 209

Comments:

Најпопуларни