Alien Skin Snap Art 4 for Mac

Alien Skin Snap Art 4 for Mac 4.0

Mac / Alien Skin Software / 3314 / Целосни спецификации
Опис

Alien Skin Snap Art 4 за Mac - преобразете ги вашите фотографии во прекрасни уметнички дела

Дали барате начин да ги претворите вашите фотографии во прекрасни уметнички дела кои изгледаат како да се рачно изработени од вешт уметник? Не гледајте подалеку од Alien Skin Snap Art 4 за Mac. Овој моќен софтвер за графички дизајн е дизајниран да ви помогне да креирате неверојатни, единствени слики што ќе ги импресионираат вашите клиенти, пријатели и семејство.

Со својот редизајниран кориснички интерфејс и подобрена брзина, Snap Art 4 е полесен за користење од кога било досега. Без разлика дали сте професионален фотограф или само некој што сака да фотографира, овој софтвер може да ви помогне да ги подигнете вашите слики на следното ниво.

Snap Art 4 може да се користи како приклучок со популарниот софтвер за домаќини како Adobe Photoshop или Lightroom, или како самостојна програма за уште поголема флексибилност. Компатибилен е и со оперативните системи macOS и Windows.

Стотици стилови и медиуми

Една од најимпресивните карактеристики на Snap Art 4 е неговата способност да прикажува стотици стилови и типови медиуми. Без разлика дали сакате вашата фотографија да изгледа како слика во масло, скица со молив, ремек дело со акварел или цртеж со боички - овој софтвер ве опфати.

Програмата ги имитира техниките што ги користат човечките уметници, како што се слоевити потези со четка и подобрување на важни рабови. Со напредните алгоритми на Snap Art 4 кои работат зад сцената, тој се грижи за целата мачна работа вклучена во цртањето на потезите на четката за да не морате да се грижите за тоа.

Алатка за маскирање

За оние кои сакаат поголема контрола врз процесот на креирање на нивните уметнички дела, Snap Art 4 вклучува и напредна алатка за маскирање што им овозможува на корисниците да изнесат дополнителни детали во областите на кои им е потребно. Оваа функција им олеснува на корисниците да ги дотеруваат своите креации додека не бидат совршени.

Без разлика дали создавате уметнички дела за лична употреба или професионални проекти како што се рекламни кампањи или дизајни на веб-страници - Alien Skin Snap Art 4 има сè што е потребно за да се направат прекрасни уметнички дела од која било фотографија!

Заклучок

Како заклучок, ако барате лесен за користење, но моќен софтвер за графички дизајн кој може да ги трансформира вашите фотографии во прекрасни уметнички дела - тогаш Alien Skin Snap Art 4 дефинитивно вреди да се провери! Со своите стотици стилови и типови на медиуми достапни на вашите прсти, заедно со напредните алатки за маскирање кои овозможуваат дотерување на секој детал што може да се замисли; нема ограничување за тоа какви креативни можности чекаат кога се користи оваа неверојатна технологија за парчиња!

Целосни спецификации
Издавач Alien Skin Software
Страница на издавачи http://www.alienskin.com/
Датум на издавање 2013-12-02
Датум на додавање 2013-12-02
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 4.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања Snap Art 4 may be used as a standalone program or a plug-in with popular host applications such as Adobe Photoshop CS6 or newer, Adobe Lightroom 4 or newer, Adobe Photoshop Elements 12 or newer, or Apple Aperture 3 or later. You will also need a monitor with 1280x768 resolution or greater.
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3314

Comments:

Најпопуларни