Lone Survivor: The Director's Cut for Mac

Lone Survivor: The Director's Cut for Mac 1.2.0

Опис

Lone Survivor: The Director's Cut за Mac е возбудлива и извонредна игра која ги носи играчите на патување низ град опустошен од болести. Создадена од истиот мозок зад Soul Brother и Soundless Mountain II, оваа оригинална психолошка хорор игра е дизајнирана да ве држи на работ на вашето седиште од почеток до крај.

Како маскиран протагонист, мора да се движите низ светот кој е превртен наопаку. Прегладнети, исцрпени и преиспитувајќи го она што е реално, мора да направите избори што ќе одредат дали ќе преживеете или не. Дали ќе се прикрадете без да испукате ниту еден истрел? Или ќе убиеш се што ќе ти се најде на патот? Дали ќе јадете и спиете добро или ќе прибегнете кон лекови за да продолжите? Изборот е твој.

Една од уникатните карактеристики на Lone Survivor: The Director's Cut за Mac е нејзиниот акцент на изборот на играч. Можете да барате преживеани или да се обидете сами да избегате од градот. Можете да се грижите за вашето ментално здравје или да паднете во лудило. Секоја одлука што ќе ја донесете ќе има последици кои ќе влијаат на тоа како се развива приказната.

Графиките во Lone Survivor: The Director's Cut за Mac се неверојатно детални и атмосферски, создавајќи извонредно искуство што ги привлекува играчите во овој мрачен свет. Од напуштени згради до морничави улички, секоја локација изгледа како да е внимателно направена со внимание посветено дури и на најмалите детали.

Во прилог на својата привлечна приказна и импресивна графика, Lone Survivor: The Director's Cut за Mac може да се пофали и со неверојатна саундтрак што додава уште еден слој на длабочина на оваа веќе привлечна игра. Секоја песна совршено го доловува расположението на секоја сцена, зголемувајќи ги и напнатоста и емоциите во текот на играта.

Без разлика дали сте нови во хорор игрите или искусен ветеран кој бара нешто свежо и возбудливо, Lone Survivor: The Director's Cut за Mac нуди незаборавно искуство со игри, за разлика од сите други. Со својот акцент на изборот на играчи во комбинација со неверојатни визуелни слики и дизајн на звук, не е ни чудо зошто оваа игра стана толку сакана класика меѓу гејмерите ширум светот.

Значи, ако сте подготвени за авантура каде што опстанокот целосно зависи од вашите избори - и големи и мали - тогаш не гледајте подалеку од Lone Survivor: The Director's Cut for Mac!

Целосни спецификации
Издавач Jasper Byrne
Страница на издавачи http://www.lonesurvivor.co.uk
Датум на издавање 2014-01-04
Датум на додавање 2014-01-04
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 284

Comments:

Најпопуларни