iCD-Any Musics To CD for Mac

iCD-Any Musics To CD for Mac 2.0.0

Опис

iCD-Any Musics To CD за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да креирате нормални аудио ЦД-а од вашите омилени музички датотеки. Со iCD, можете лесно да ги запалите вашите омилени песни на пат за да направите ваши сопствени приспособени аудио ЦД-а без да ви е потребен дополнителен привремен простор на дискот! Потоа можете да уживате во нив во вашиот пренослив ЦД-плеер или ЦД-плеер во автомобил.

Ако сте вложиле многу време во преземањето музички фајлови од мрежата за да ги слушате на вашиот компјутер, зошто да не направите прилагодени ЦД-а за вашиот автомобил стерео, пренослив ЦД-плеер или за таа посебна пригода? Или едноставно заменете ги вашите изгребани ЦД-а со ЦД-а што сами ги снимате од вашите поддржани аудио датотеки. iCD има способност да брише CD-RW, па без разлика дали сакате да го запишете вашиот омилен (MP3, FLAC, AIFF, M4A, AIFF, APE, WAV, WMA, OGG MOV MP4 WMV AVI итн.) на ЦД, ова е алатката за вас !

Со iCD-Any Musics To CD за интуитивниот интерфејс на Mac и функциите што се лесни за користење, како што се поддршката за влечење и спуштање и автоматско нумерирање и именување на песните врз основа на ознаки или имиња на датотеки - создавањето приспособени аудио ЦД-а никогаш не било полесно! Едноставно изберете ги нумерите што сакате да ги вклучите во плејлистата и кликнете „Burn“ - толку е едноставно!

iCD-Any Musics To CD поддржува широк спектар на популарни аудио формати, вклучувајќи MP3 (MPEG Layer 3), FLAC (Free Lossless Audio Codec), AIFF (Audio Interchange File Format), M4A (MPEG-4 Audio Layer), APE (Monkey's Аудио), WAV (Формат на аудио формат на брановидна форма), WMA (Windows Media Audio), OGG Vorbis и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на формат на музичка датотека имате - iCD може да се справи со тоа!

Една од најдобрите работи за iCD-Any Musics To CD е неговата способност да креира сопствени листи за репродукција. Можете лесно да додавате или отстранувате песни од постоечка листа за репродукција со едноставно влечење во или надвор од прозорецот на плејлистата. Можете исто така да ги преуредите песните во плејлистата со влечење нагоре или надолу по редослед.

Друга одлична карактеристика на iCD е неговата поддршка за репродукција без празнини. Ова значи дека нема да има паузи помеѓу песните при репродукција на аудио ЦД создадено со iCD - што го прави совршен за снимки во живо каде што се важни непречените транзиции помеѓу песните.

Покрај неговите моќни способности за снимање - iCD вклучува и некои практични алатки како што е интегриран аудио плеер кој ви овозможува да ги прегледате песните пред да ги запишете на диск. Исто така, постои опција која им овозможува на корисниците да ги нормализираат своите аудио датотеки пред да ги снимаат на диск - обезбедувајќи конзистентни нивоа на јачина на звук на сите песни.

Генерално - ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува да креирате прилагодени аудио ЦД-а од било кој тип на формат на музички датотеки, тогаш не гледајте подалеку од iCD-Any Musics To CD! Со својот интуитивен интерфејс и широк спектар на поддржани формати - создавањето сопствени листи за репродукција никогаш не било полесно! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете со создавање приспособени аудио дискови денес!

Целосни спецификации
Издавач Zhang Chao
Страница на издавачи http://blog.sina.com.cn/greatapp
Датум на издавање 2014-01-11
Датум на додавање 2014-01-11
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 2.0.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $5.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 213

Comments:

Најпопуларни