SofaPlay for Mac

SofaPlay for Mac 1.2.6

Mac / Fabian Pimminger / 1449 / Целосни спецификации
Опис

SofaPlay за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да пренесувате медиумски датотеки директно од вашиот Mac на вашиот паметен телевизор. Со SofaPlay, можете лесно да го поврзете вашиот Mac со вашиот телевизор и да уживате во сите ваши омилени филмови и ТВ серии на големиот екран.

Една од најдобрите работи за SofaPlay е колку е лесно да се користи. Сè што треба да направите е да повлечете која било филмска датотека на SofaPlay и таа веднаш ќе се појави на вашиот телевизор. Нема потреба од комплицирани конфигурации или проблеми - само седнете, опуштете се и уживајте во шоуто.

SofaPlay емитува видео безжично од вашиот Mac на вашиот телевизор, така што нема потреба од неуредни кабли или кабли. Вашиот Mac целосно го контролира и управува процесот на стриминг, што го прави беспрекорно искуство од почеток до крај.

Важно е да се напомене дека SofaPlay работи со уреди кои го поддржуваат стандардот UPnP/DLNA Digital Media Renderer. За среќа, повеќето нови телевизори се компатибилни со SofaPlay, како и некои поддржани Blu-Ray плеери. Ако не сте сигурни дали вашиот уред е компатибилен со SofaPlay пред да го купите или не, достапна е за преземање корисна мала апликација која може да ви помогне да проверите: http://bit.ly/sofaplay-device-check

Ако сè уште не сте сигурни дали SofaPlay ќе работи или не со вашето поставување, има и ограничена верзија достапна во Mac App Store наречена „SofaPlay Lite“ што можете да ја преземете бесплатно и да ја тестирате пред да се обврзете да ја купите целосната верзија.

Севкупно, ако барате лесно за користење решение за пренос на медиумски датотеки од вашиот Mac директно на вашиот паметен телевизор без никакви проблеми или врева - тогаш не гледајте подалеку од SofaPlay!

Целосни спецификации
Издавач Fabian Pimminger
Страница на издавачи http://highlvl.com/sofaplay/
Датум на издавање 2014-02-08
Датум на додавање 2014-02-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.2.6
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1449

Comments:

Најпопуларни