Ambify for Mac

Ambify for Mac 1.0.1

Опис

Ambify за Mac: Врвен аудио процесор

Дали сте уморни од користење аудио плеери кои пуштаат само музика? Дали сакате да снимате аудио од која било апликација на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Ambify за Mac, моќниот универзален аудио процесор кој може да направи сè.

За разлика од традиционалните аудио плеери, Ambify за Mac е дизајниран да снима системско аудио. Со режимот за снимање на системот, Ambify може да снима аудио од која било апликација на вашиот Mac. Без разлика дали слушате музика на iTunes или гледате видео на YouTube, Ambify може да го сними звукот и да го обработи во реално време.

Но, тоа не е се. Ambify доаѓа и со целосни можности за примање AirPlay. Можете да примате аудио за AirPlay од кој било уред со iOS, други Mac, па дури и компјутери. И ако поседувате поврзани светилки на Philips Hue или светилки Living Colors, можете лесно да ги најдете и поврзете со Ambify за кратко време.

Ambify вклучува и класичен визуелизатор кој ги спојува минатите и сегашните технологии. Пренесувајте музика на вашиот AppleTV и уживајте во прекрасните насловни слики додека го контролирате Ambify со далечинскиот управувач на Apple.

Но, она што навистина го издвојува Ambify е неговата функција Realtime Light FX. Користејќи вешти алгоритми, оваа функција ја визуелизира музиката во реално време за да можете да седите и да уживате во шоуто. И ако сакате да се занимавате со поставките, делот FX ви овозможува да ја менувате емисијата колку што сакате.

И ако сето тоа веќе не беше доволно, Ambify исто така поддржува излез на AirPlay што овозможува широк опсег на дополнителни можности. Можете да примате аудио од iPhone и да го емитувате на AppleTV или да снимате аудио од вашиот Mac и да го емитувате на AirPort Express.

Во краток преглед:

- Снимајте системско аудио од која било апликација на вашиот Mac

- Примајте аудио од AirPlay од кој било iOS уред или друг компјутер

- Поврзете поврзани светилки со Philips Hue или светилки Living Colors

- Уживајте во класичен визуелизатор додека пренесувате музика

- Визуелизирајте музика во реално време со Realtime Light FX

- Прилагодете ги поставките користејќи го делот FX

- Излез преку AirPlay за уште повеќе можности

Со својот широк опсег на функции и способности, нема сомнение дека Ambify за Mac е врвниот избор кога станува збор за обработка на звук низ целиот систем на уредите macOS!

Целосни спецификации
Издавач Kai Aras
Страница на издавачи http://www.010dev.de
Датум на издавање 2014-02-15
Датум на додавање 2014-02-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања A Philips Hue Starter-kit or advanced setup. - Philips Hue Bulbs - Philips Friends of Hue Lamps and Lightstrips - Philips Living Colors Lamps (when connected via Hue) - Philips Living Whites Poweradapaters (when connected via Hue)
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 189

Comments:

Најпопуларни