DesignWorks Professional for Mac

DesignWorks Professional for Mac 4.7.5

Mac / DesignWorks Solutions / 1797 / Целосни спецификации
Опис

DesignWorks Professional за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој е единствен во индустријата EDA. Тој нуди интуитивен графички интерфејс кој ви овозможува да завршувате проекти без да мора да читате прирачници. Со DesignWorks, можете да го формирате јадрото на вашата инженерска средина и да уживате во беспрекорна интеграција со сите ваши инженерски алатки.

Како водечки софтвер за графички дизајн, DesignWorks го нуди најдобриот кориснички интерфејс за шематско снимање. Неговиот моќен интерфејс ви ги обезбедува сите алатки што ви се потребни за да креирате висококвалитетни дизајни брзо и лесно. Без разлика дали работите на сложени проекти или едноставни дизајни, DesignWorks има се што ви треба за да ја завршите работата.

Една од клучните карактеристики на DesignWorks е неговиот интуитивен графички интерфејс. За разлика од другиот софтвер EDA, кој може да биде тежок за користење и бара обемна обука, DesignWorks е дизајниран да работи на начинот на кој вие работите. Ова значи дека дури и ако сте нови во графичкиот дизајн или софтверот EDA воопшто, ќе можете да започнете да го користите веднаш.

Друга одлична карактеристика на DesignWorks е неговата беспрекорна интеграција со сите ваши инженерски алатки. Без разлика дали користите CAD софтвер или други EDA алатки, DesignWorks ви олеснува да работите со сите нив на едно место. Ова не само што заштедува време, туку и гарантира дека вашите дизајни се точни и конзистентни на сите платформи.

DesignWorks нуди и широк спектар на напредни функции што го прават идеален за професионални дизајнери и инженери. На пример, вклучува поддршка за хиерархиски шеми, шеми на повеќе страници, можности за увоз/извоз на нет-листа и многу повеќе.

Покрај овие напредни функции, DesignWorks вклучува и низа опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да го прилагодат своето искуство според нивните специфични потреби и преференции. На пример, корисниците можат да ги приспособат алатниците и менијата, како и да креираат прилагодени кратенки на тастатурата.

Генерално, ако барате моќен, но лесен за користење софтвер за графички дизајн кој нуди беспрекорна интеграција со сите ваши инженерски алатки, тогаш не гледајте подалеку од DesignWorks Professional за Mac! Со својот интуитивен графички интерфејс и напредните функции како што се поддршка за хиерархиски шеми и можности за увоз/извоз на мрежа - оваа програма ќе ви помогне брзо и ефикасно да ги префрлите вашите дизајни од концептот до производството!

Целосни спецификации
Издавач DesignWorks Solutions
Страница на издавачи http://www.designworkssolutions.com
Датум на издавање 2014-02-16
Датум на додавање 2014-02-16
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 4.7.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1797

Comments:

Најпопуларни